Κατά τις ημέρες που προηγήθηκαν της έναρξης των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μια σειρά παρεμβάσεων.

A. Αποκατάσταση φθορών επί των εγκαταστάσεων

tn_SAM_0851Τεχνίτης από το Κλιμάκιο Μεταλλικών Κατασκευών (πρώην Λιγνιτωρυχείο) Αλιβερίου αποκατέστησε τα μεταλλικά στοιχεία της περίφραξης του σχολείου που είχαν αφαιρεθεί, καθιστώντας το χώρο ανασφαλή για τους μαθητές. Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο του Κλιμακίου κ. Τζοβλά Αναστάσιο για τη βοήθεια που μας προσέφερε, συμβάλλοντας όπως και κατά την περσινή χρονιά στην ασφαλέστερη λειτουργία του σχολείου μας.

tn_SAM_0857Τεχνίτης σταλμένος από τη Σχολική Επιτροπή Α/βαθμιας Εκπ/σης του δήμου Κύμης-Αλιβερίου αποκατέστησε προβλήματα στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και στο δίκτυο ύδρευσης του σχολείου. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκε η λειτουργία του κουδουνιού της εξώπορτας, του εσωτερικού κουδουνιού για τα διαλείμματα, διακοπτών φωτισμού καθώς και μια διαρροή επί του κεντρικού δικτύου υδροδότησης του σχολείου.

Β. Καθαρισμός χώρων

Με φροντίδα της Σχολ. Επιτροπής υπάλληλοι του δήμου προέβησαν έγκαιρα στην κοπή των χόρτων και τον καθαρισμό του προαυλίου. Επίσης, κατόπιν της διαδικασίας προκήρυξης της θέσης του εργολάβου καθαρισμού, αναδείχθηκε νέος υπεύθυνος για τον καθαρισμό του σχολείου, ο οποίος ανέλαβε άμεσα τα καθήκοντά του.

Γ. Διευθέτηση εσωτερικών χώρων και εξοπλισμού

Με χρηματοδότηση από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων αγοράστηκαν τα απαιτούμενα υλικά με τα οποία εκπαιδευτικοί του σχολείου συμπλήρωσαν τα φυτά εσωτερικού χώρου, έκαναν αισθητικές παρεμβάσεις με ελαιοχρωματισμό στοιχείων των αιθουσών και έβαψαν τρεις πίνακες που η κατάστασή τους ήταν δυσλειτουργική.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την οικονομική κάλυψη που μας παρείχε καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που αυτοβούλως συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του.