programΘέματα λειτουργίας του σχολείου:

Αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα λόγω άδειας των εκπαιδευτικών για συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση. Το σχολείο θα είναι ανοικτό από 08.00 – 12.00 αποκλειστικά για διοικητικά ζητήματα και συνεργασία των γονέων με το διευθυντή.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ολοκληρωθούν στις 13.15 καθώς στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο οι προβλεπόμενες από το νομοθετικό πλαίσιο διαδικασίες για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο τμήμα.

Η βαθμολογία γ’ τριμήνου και οι τίτλοι προόδου θα δοθούν τη Δευτέρα 15  Ιουνίου στις 9.00. Της επίδοσης της βαθμολογίας θα προηγηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, σύντομη ενημέρωση προς τους γονείς των μαθητών εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Επίσης, εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου, θα γίνει σύντομος απολογισμός της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και ενημέρωση για τα δεδομένα που διαμορφώνουν τον προγραμματισμό της ερχόμενης, 2015-16.

Εκδηλώσεις λήξης:

Παρασκευή 5 Ιουνίου, 10.00 π.μ.: Παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Ειρήνη» του Αριστοφάνη από τους μαθητές του Δ1 τμήματος.

Δευτέρα 8 Ιουνίου, 7.30 μ.μ.:  Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τμημάτων.

Παρασκευή 12 Ιουνίου, 8.00 μ.μ. Θεατρική παράσταση από τους μαθητές της Στ’ τάξης. Εκδήλωση αποχαιρετισμού.