tn_SAM_1980Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 οι μαθητές της Στ τάξης παρουσίασαν στους γονείς τους το περιεχόμενο του προγράμματος υπό τον τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες για την ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο». Η δασκάλα της τάξης κα Αντωνιάδου Νίτσα άρχισε την παρουσίαση με μια σύντομη επισκόπηση των δραστηριοτήτων του προγράμματος το οποίο εκτάθηκε σε 11 συναντήσεις. Στη συνέχεια ομάδες μαθητών παρουσίασαν αναλυτικά τις δραστηριότητες που έκαναν στις συναντήσεις αυτές, το υλικό που δημιουργήθηκε καθώς και τα συναισθήματά τους τόσο από τη διαδικασία του προγράμματος όσο και εν όψει της επερχόμενης μετάβασής τους στο Γυμνάσιο. Στο τέλος οι παριστάμενοι γονείς των μαθητών (και κυριολεκτώντας οι μητέρες τους) εξέθεσαν τη δική τους οπτική για τις δραστηριότητες του προγράμματος και το επερχόμενο πέρασμα των παιδιών τους σε μια νέα εκπαιδευτική βαθμίδα.

tn_SAM_1973Η εκδήλωση αυτή, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της προηγηθείσας ενημερωτικής εκδήλωσης που ενέπλεξε και τα 3 δημοτικά σχολεία του Αλιβερίου καθώς και το Γυμνάσιο της πόλης, εκτιμούμε πως ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δραστηριότητες του προγράμματος για την τρέχουσα σχολική χρονιά, δίνοντάς μας ιδέες για ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου ευχαριστούμε τις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν τις δραστηριότητες του προγράμματος και  βεβαίως τη δασκάλα της τάξης και τους μαθητές της για τις δημιουργικές τους εργασίες καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.