progammalllagi

Α. Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των τμημάτων θα αλλάξει από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το σχέδιο που δόθηκε στους μαθητές. Καθώς αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας η τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε κάποιες από τις ελλείπουσες ειδικότητες, αναμένεται το πρόγραμμα να αλλάξει εκ νέου από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Β. Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητή

Κατά τη λήξη της περασμένης σχολικής χρονιάς δόθηκε προς συμπλήρωση στους μαθητές που τώρα φοιτούν στις τάξεις Δ΄& Ε΄ το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. Παρακαλούμε να επιστραφεί συμπληρωμένο εντός της τρέχουσας εβδομάδας (έως την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου). Όσοι μαθητές δεν το προσκομίσουν θα αποκλειστούν από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Αν έχετε χάσει το έντυπο, μπορείτε να το εκτυπώσετε από το Ιστολόγιο του σχολείου (https://blogs.sch.gr/2dimalive σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΕΝΤΥΠΑ) ή να το ζητήσετε από το γραφείο του Διευθυντή.

Γ. Έγκαιρη προσέλευση στο σχολείο

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών στο σχολείο. Επισημαίνουμε πως η πρωινή προσευχή αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της σχολικής ζωής (Π.Δ. 201/1998, άρθρο 13, παράγραφος 5). Επίσης, σύμφωνα με το υπ.αριθμ.πρωτ. 2368/Γ2/09-01-2007 έγγραφο του Υπ. Παιδείας, με θέμα την ασφάλεια των μαθητών, « Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων […] υποχρεούνται να φροντίζουν, ώστε οι θύρες εισόδου- εξόδου στο χώρο του σχολείου να παραμένουν κλειστές καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου». Ως εκ τούτου η θύρα εισόδου στο χώρο της αυλής θα κλειδώνεται καθημερινά μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προσευχής.

Δ. Ηλεκτρονική ενημέρωση γονέων

Πέραν των έντυπων ενημερωτικών σημειωμάτων και αυτών που αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου, υπάρχει η δυνατότητα για όσους γονείς επιθυμούν να τους ενημερώνουμε παράλληλα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το σκοπό αυτό όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου, ζητώντας να τους συμπεριλάβουμε στη λίστα ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα ενσωματώνονται με απόκρυψη για όλους τους παραλήπτες των μηνυμάτων (cc- ιδιαίτερη κοινοποίηση), θα αξιοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της σχολικής ενημέρωσης και θα διαγραφούν με την αποφοίτηση των μαθητών από το σχολείο ή νωρίτερα κατόπιν σχετικού αιτήματος από την πλευρά των γονέων.