Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο της αυλής η μουσικοχορευτική εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους. Το σύνολο των γονέων των μαθητών μας παρευρέθηκε και πιστεύουμε πως απόλαυσε τα παιδιά τους να χορεύουν και να τραγουδούν τους χορούς και τα τραγούδια που είχαν επιλέξει ο εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής του σχολείου κος Πάττας Δημήτρης και η εκπαιδευτικός μουσικής κα Παπαδάκη Μαρία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρά τις δυσκολίες που μας δημιούργησε το ελαφρύ αεράκι που σκόρπιζε τις φωνές των μικρών μαθητών μας και αναπάντεχα μικρά τεχνικά προβλήματα στον ηχητικό εξοπλισμό, η εκδήλωσή μας κύλησε ομαλά και την κρίνουμε ως ιδιαίτερα πετυχημένη. Το περιεχόμενο των τραγουδιών που τραγούδησαν οι μαθητές μας υποδείκνυε πως «η αγάπη είναι η δύναμη που μεταμορφώνει και καλυτερεύει την Ψυχή του Κόσμου. […] Εμείς είμαστε εκείνοι που τροφοδοτούμε την Ψυχή του Κόσμου και η γη που ζούμε θα είναι καλύτερη ή χειρότερη αν εμείς είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι. Εκεί μπαίνει τότε η δύναμη της αγάπης, γιατί, όταν αγαπάμε, επιθυμούμε πάντα να γίνουμε καλύτεροι απ’ ό,τι είμαστε» (Paulo Coelho, Αλχημιστής).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφιερώνουμε λοιπόν την εκδήλωσή μας αυτή στους μαθητές μας και σε όλους εκείνους που προτάσσουν την αγάπη ως τη δύναμη που μεταμορφώνει και καλυτερεύει την ψυχή τους, σε όλους αυτούς που διάλεξαν να ρίξουν το μάτι τους πάνω μας στις καλύτερες στιγμές μας για όλη αυτή τη σχολική χρονιά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και ειδικά στον κο Πάττα, την κα Παπαδάκη και την κα Λάμπρου που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στάθηκαν ως ένα υποδειγματικό κοινό και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την προσφορά του σε δροσιστικούς χυμούς και νερά για τους συμμετέχοντες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA