Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μαθημάτων πριν τις πασχαλινές διακοπές. Το πρωί πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός μαθητών από ορισμένα τμήματα και κατά τις δύο τελευταίες ώρες του προγράμματος προβλήθηκαν στους μαθητές αποσπάσματα κινηματογραφικής ταινίας*.

Με τη λήξη των μαθημάτων ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσέφερε σε κάθε μαθητή από μια πασχαλινή σοκαλατένια λιχουδιά που είχαν φτιάξει μέλη του.

SAM_0489

Εκ μέρους των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου για την ευγενική τους προσφορά και την εν γένει αρμονική συνεργασία.

SAM_0488

Ευχόμαστε στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους Καλό Πάσχα και τους περιμένουμε όλους στις 28 Απριλίου, που θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία, με το πέρας των πασχαλινών μας διακοπών.

 

* Σημείωση: Η προβολή αποσπασμάτων κινηματογραφικών έργων γίνεται  σε πλήρη συμφωνία με όσα ορίζονται από το Ν. 2121/1993, άρθρο 19 περί παράθεσης αποσπασμάτων, άρθρο 21 περί αναπαραγωγής για διδασκαλία και άρθρο 27 για δημόσια παράσταση στο πλαίσιο της δραστηριότητας εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.