builder

Την εβδομάδα αυτή πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο οι ακόλουθες παρεμβάσεις προς βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των χώρων.

SAM_0421

  • Επισκευάστηκαν τα σκαλοπάτια που είχαν σπάσει στην σκάλα εισόδου και στο κλιμακοστάσιο του 2ου ορόφου.

SAM_0416 SAM_0415

  • Έγινε κοπή των χόρτων περιμετρικά της αυλής και ασβεστώθηκαν τα τοιχία και οι κερκίδες.

SAM_0407

  • Πακτώθηκαν οι βάσεις για τις νέες μπασκέτες.

Οι παρεμβάσεις έγιναν με συντονισμένες ενέργειες της σχολικής μας κοινότητας και την υπηρεσιακή εμπλοκή του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου που εξασφάλισε το προσωπικό και τα τεχνικά μέσα.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

  • Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τις διαρκείς και αποτελεσματικές παρεμβάσεις του στη δημοτική αρχή, το συντονισμό των δράσεων και την κάλυψη σημαντικού μέρους των εξόδων για τις εργασίες αποκατάστασης.
  • Την εταιρεία σκυροδέματος Δημητρίου Ο.Ε. για τη δωρεάν παραχώρηση σκυροδέματος προς πάκτωση των βάσεων των μπασκετών.

SAM_0418

  • Τον κο Καραγιάννη Βλάση για τη  δωρεάν εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών που απαιτούνταν για την πάκτωση των ανωτέρω βάσεων.

SAM_0411

  • Το προσωπικό του Δήμου για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών αποξήλωσης και εκσκαφής των βάσεων.
  • Τους κους Κιούση Πανιαγιώτη και Μπάνο Γεώργιο για την εξασφάλιση των υλικών και την εργασία αποκατάστασης των μαρμάρων στα σκαλοπάτια.

Εκ μέρους του Δήμου, και αφού ενημερώθηκαν εκ νέου για τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, δεσμεύτηκαν για την αποκατάσταση των ελλείψεων στις τουαλέτες των μαθητών κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα καθώς και για παρεμβάσεις στις βρύσες της αυλής.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ευελπιστούμε πως θα τοποθετηθούν και οι μπασκέτες, αφού πήξει το σκυρόδεμα των βάσεων.

Επισημαίνουμε πως  το σχολείο διαχρονικά και με απόλυτη συνέπεια, τόσο επί των προηγούμενων διευθύνσεών του όσο και τώρα, αιτείται και θέτει τα χρονίζοντα θέματα που αφορούν τη βελτίωση των κτιριακών του υποδομών. Ως δημόσιος φορέας δεν μπορεί να απαιτεί, ούτε βέβαια και να επαιτεί. Είμαστε βέβαιοι πως με την έμπρακτη και αμέριστη συνέργεια του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και τη δεδομένη και έμπρακτα αποδεδειγμένη δική μας φροντίδα, η σχολική μας κοινότητα μπορεί να πετύχει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση των κοινών μας στόχων.