SAM_0286

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας η κοπή της πίτας για τους μαθητές των τάξεων, τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Με φροντίδα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είχαν ετοιμαστεί χειροποίητες, σπιτικές βασιλόπιτες, ισάριθμες των τμημάτων του σχολείου, καθώς και από μία για τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο τυχερός μαθητής από κάθε τμήμα κέρδισε ένα βιβλίο, κατάλληλο για την ηλικία του, ενώ η τυχερή από το σύλλογο των διδασκόντων ήταν η εκπ/κός αγγλικής κ. Δημητρίου Σταματούλα.

Δάσκαλοι και γονείς κόψαμε μαζί τις πίτες μας, μια ενέργεια που συμβολίζει την κοινή μας συσστράτευση στην επίτευξη των στόχων της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Με τη βεβαιότητα πως θα ακολουθήσουν και άλλες κοινές μας ενέργειες, ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και την προσφορά του και ευχόμαστε στους μαθητές μας και σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας να έχουν υγεία,  προσωπική και οικογενειακή ηρεμία και τύχη για το τρέχον έτος.