Αρχική » Επιμορφωτικές συναντήσεις (workshops)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

Επιμορφωτικές συναντήσεις (workshops)

Το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ιωαννίνων ξεκινά την τακτική διοργάνωση επιμορφωτικών συναντήσεων (workshops) για την οργάνωση των οποίων θα χρησιμοποιείται η πλατφόρμα Moodle του σχολικού δικτύου.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ19-20 των Ιωαννίνων καλούνται να γραφούν στην πλατφόρμα και να δηλώσουν ποια μαθήματα ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν.

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς θα εκδίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης στις οποίες θα αναγράφονται τα μαθήματα που παρακολουθήσατε.

Τα μαθήματα θα ανακοινώνονται στην «Ομάδα συζητήσεων ειδήσεων» του Moodle, η οποία αποστέλλει αυτόματα emails σε όλους τους εγγεγραμμένους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθούν οι οδηγίες συμμετοχής στην πλατφόρμα Moodle. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο ΚΕΠΛΗΝΕΤ στο τηλέφωνο 2651074624.

  1. Συνδεθείτε στη σελίδα http://e-learning.sch.gr/course/view.php?id=824 χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας στο ΠΣΔ. Μη χρησιμοποιήσετε του σχολείου αλλά τον προσωπικό σας λογαριασμό.
  2. Θα σας ζητηθεί ένα «κλειδί εγγραφής μαθήματος». Για την ώρα επιτρέπονται εγγραφές μόνο στους Πληροφορικούς των Ιωαννίνων, με κωδικό pe19-20. Μελλοντικά θα επιτραπούν εγγραφές και σε άλλες ειδικότητες.
  3. Επιλέξτε το μάθημα που σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε τη «Δήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση του workshop».

Εάν κάποιος θέλει να συμμετάσχει ως εισηγητής σε κάποιο workshop, ας επικοινωνήσει με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ για να του δοθούν δικαιώματα teacher στην πλατφόρμα.


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση