2/4/2020

Καλησπέρα σε όλους!!!

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα γιατί είναι διπλή γιορτή: Παγκόσμια Ημέρα αυτισμού και Παγκόσμια ημέρα Βιβλίου και ξέρετε ότι αν είχαμε σχολείο θα το γιορτάζαμε με το παραπάνω!!! Κάτι θα είχαμε ετοιμάσει με το ειδικό Δημοτικό ή στην βιβλιοθήκη του σχολείου. Για να μην αισθανθείτε λοιπόν μακριά από το σχολείο σας ετοίμασα μερικά βιντεάκια που θα σας έδειχνα στην τάξη.Ξεκινάμε λοιπόν:

1η αποστολή: Παρακολουθώ το παρακάτω βίντεο και γράφω στο τετράδιο μου σε 20-25 σειρές πώς ήταν η συνεργασία μας με το ειδικό δημοτικό (πώς περνούσαμε, τι μάθαμε,τι παιχνίδια παίζαμε , τι θα θυμόμαστε για πάντα,τι θα λέγαμε στους φίλους μας για αυτή την συνεργασία). Τα γράφω στο τετράδιο κι όποιος θέλει μου τα στέλνει να τα διαβάσω. Θα τα περιμένω με μεγάλη χαρά!

 

2η αποστολή: Νομίζετε ότι ξέχασα την έκπληξη που σας έλεγα;

Το παρακάτω βιβλίο το είχαμε φτιάξει με τις τάξεις μας  , η κυρία Δώρα, η κυρία Καλλίνα κι εγώ με τους μαθητές μας  της Α΄ τάξης του Σχολείου  και τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού ( ευχαριστούμε και την κ. Χριστίνα που συμμετείχε στην αφήγηση). Τα παιδιά  δημιούργησαν το παραμύθι “Το μυστικό που μας ενώνει” και το παρουσίασαν στη γιορτή του σχολείου για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου).Δείτε το εδώ:

Από εσάς θέλω να γράψετε το δικό σας παραμύθι για ένα βιβλίο ή έναν βιβλιοφάγο δεινόσαυρο ή έναν ποδοσφαιριστή που έκρυψε το αγαπημένο του βιβλίο σε μια μπάλα ή ο,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε που να μιλάει για την αγάπη στο βιβλίο! Περιμένωωωωωω!!!!!

Κι άλλο αγαπημένο βίντεο :

Κι ένα τραγουδάκι:

3η αποστολή: Από το φυλλάδιο των Μαθηματικών κάνω τις ασκήσεις 13- 22.

Τα λέμε την επόμενη φορά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *