30/3/2020

Καλημέρα , παιδιά και καλή εβδομάδα!!! Γράψτε μου το μήνυμά σας εδώ: https://padlet.com/tsiriss/mjegqzjvk0su

Πατήστε τον παραπάνω σύνδεσμο και δείτε τι θα γράψουν κι οι συμμαθητές σας!Προσοχή: Δεν γράφουμε το όνομά μας παρα τρία γράμματα από αυτό γιατί είναι δημόσιο και το βλέπουν όλοι!

Πάμε να δούμε τις αποστολές;

Αποστολή 1η: Γλώσσα . Σίγουρα αυτές τις μέρες θα είδατε πολλεεεεεές ταινίες! Διαλέξτε μία από αυτές και γράψτε στο τετράδιο την υπόθεσή της! Έπειτα, όποιος θέλει, μπορεί να βγάλει μια φωτογραφία το τετράδιό του και να μου το στείλει.  Για ανάγνωση- ακρόαση http://www.mikrosanagnostis.gr/library/pageflip49/Default.html Για ορθογραφία: Πάω στην παρακάτω σελίδα ή ανοίγω το ανθολόγιο (αν το έχω στο σπίτι) http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSDIM-D110/334/2281,8661/

¨ Ο εφιάλτης της Περσεφόνης¨ και κάνω για αντιγραφή και ορθογραφία την τελευταία στροφή του ποιήματος:

Κοιμήσου Περσεφόνη
στην αγκαλιά της γης
στου κόσμου το μπαλκόνι
ποτέ μην ξαναβγείς.

Μπορείτε να ακούσετε και το τραγούδι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=lImBKj9KV0k

Στο τέλος της σελίδας έχει κάτι τετραγωνάκια και μπορείτε να ακούσετε το βιβλίο ¨Ο πλανήτης εκπέμπει SOS¨( ή αλλιώς εδώ)

 

 Αποστολή 2η: Μαθηματικά: Από το φυλλάδιο που σας είχα στείλει στο μέιλ ¨Επαναληπτικές ασκήσεις στα μαθηματικά¨ να κάνετε στο τετράδιο τις ασκήσεις από 8 έως 12.

 

Αποστολή 3η: Ιστορία Πηγαίνετε στην παρακάτω σελίδα και παίξτε τα επαναληπτικά κουίζ και στείλτε μου με μέιλ το σκορ σας!

https://e-didaskalia.blogspot.com/2020/03/istoria-d-dimotikou.html?fbclid=IwAR1Za3_ONJWn53OQlopO8dr2TTGiGjHm5kqzPd1UAf6J4Nl5DizK0wuBi_0

Πολλά σας φάνηκαν; Μπα! Ευχάριστα πάντως σίγουρα! Τα ξαναλέμε προς το τέλος της εβδομάδας με μια έκπληξη!!! Ε, όχι δεν θα την αποκαλύψω ακόμα για να έχετε και λίγη αγωνία!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *