8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, στο ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας διοργανώθηκαν αθλητικές δράσεις, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που είχε ως κοινό σύνθημα για το έτος 2021 :

 «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Το πρόγραμμα των δράσεων έγινε με την επιμέλεια του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, κου Στάθη Μακρίδη και τη συνεργασία και υποστήριξη όλων των εκπαιδευτικών του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας.

Οι  αθλητικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου μας, αφορούσαν τουρνουά  ποδοσφαίρου αγοριών 7Χ7τουρνουά βόλεϊ  6Χ6  μικτών ομάδων, τουρνουά μπάσκετ αγοριών 3Χ3 , τουρνουά πινγκ πονγκ .

Επίσης  οι μαθητές και μαθήτριες σχηματίζοντας μικρές ομάδες περπάτησαν στο προαύλιο χώρο του σχολείου, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που γυμνάστηκαν και ψυχαγωγήθηκαν κάνοντας σχοινάκι και παίζοντας  ρακέτες.

Ήταν μια όμορφη και ξεχωριστή ημέρα που απέδειξε ότι το σχολείο έχει πολλές δυνατότητες να συνδυάσει την ψυχαγωγία και την άθληση.

Δείτε φωτογραφίες!   

                                                                                                                                                                                  Στ.Μακρίδης,

φωτος: Σ.Κωνσταντινοπούλου