Το ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας στο Πενθήμερο Φεστιβάλ Αγωγής Υγείας

Στο πλαίσιο του Πενθήμερου Φεστιβάλ Αγωγής Υγείας το  ΓΕΛ  Κάτω Αχαΐας  συμμετείχε εκπροσωπούμενο από την εκπαιδευτικό και υπεύθυνη του προγράμματος  Αγωγής Υγείας “Τέχνη και ψυχική υγεία”, Ντρέκη Ελένη, στην επιμορφωτική συνάντηση με θέμα “Ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας για το Σακχαρώδη  Διαβήτη και την Παιδική Παχυσαρκία”, που πραγματοποιήθηκε στις 26/4/17 στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας.

Ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη συνάντηση με τη μορφή coffee-table, ανοικτή και διαδραστική, χάρη στην οποία είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τα σοβαρά αυτά θέματα, να συζητήσουμε με αρμόδιους φορείς και να μοιραστούμε εμπειρίες με συναδέλφους εκπαιδευτικούς και με γονείς.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ», το T.E.I. Δυτικής Ελλάδος, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας – Τμήμα Αγωγής Υγείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας – Τμήμα Αγωγής Υγείας, την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Δυτικής Ελλάδος και την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων.

Παράλληλα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά με νέες ανάλογες δράσεις.

Ελένη Ντρέκη -φιλόλογος, υπεύθυνη του προγράμματος  Αγωγής Υγείας “Τέχνη και ψυχική υγεία”