«Εκσυγχρονίζοντας την παράδοση. High tech ελληνικοί σπόροι»

DSC_0902_sΒραβείο για τον τίτλο του κατέκτησε το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  «Εκσυγχρονίζοντας την παράδοση. High tech ελληνικοί σπόροι».

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Β΄τάξης με υπεύθυνους καθηγητές τους: Λεωνίδα Λέτσα, φυσικό και Αναστασία Δριμάλα, φιλόλογο.

Το πρόγραμμα διακρίθηκε στο Διαγωνισμό με θέμα: «Υπόθεση.τίτλου», που αναζήτησε τους πιο ευρηματικούς τίτλους ανάμεσα σε όλα τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης τα οποία υποβλήθηκαν κατά το σχ. έτος 2016-2017, λαμβάνοντας υπόψη την ευρηματικότητα του τίτλου, την πρωτοτυπία, το ελκυστικό  της διατύπωσης, την ανάδειξη της συνάφειας με το θέμα, καθώς και την περιεκτική και σύντομη διατύπωση.

Η αποDSC_0904_sνομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική τελετή στην Αγορά Αργύρη, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017  (18:30-20:00). Την ίδια μέρα, στις 17:30, οι εκπρόσωποι μαθητές/τρες των περιβαλλοντικών ομάδων που θα βραβευτούν θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου που οργανώνεται από την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κα Ιωάννα Παπαϊωάννου σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Τσικριτσή Αφροδίτη.