Πρωταθλήτρια ομάδα Λυκείων στο 14o Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών Μαθητριών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η σκακιστική ομάδα του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας!

  • Πρωταθλήτρια ομάδα Λυκείων στο 14o Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών Μαθητριών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η σκακιστική ομάδα του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας!

  • Χρυσό και αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν τα αδέλφια Δημητρακόπουλος Μάριος-Οδυσσέας και Δημητρακόπουλος Θεοφάνης στο 28o Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών Μαθητριών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

DSC_5494_s1 DSC_5497_s1

Η σκακιστική ομάδα τους σχολείου μας κατέκτησε την 1η θέση μεταξύ των Λυκείων που συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν το Σάββατο 2 Απριλίου  στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο.

Για την ομάδα του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας αγωνίστηκαν οι: Δημητρακόπουλος Μάριος-Οδυσσέας, Δημητρακόπουλος  Θεοφάνης, Τσαγγαράς Παναγιώτης, Ντεντόπουλος Αργύρης, Χρυσανθόπουλος Βασίλης και Κατριμπούζα Μυρτώ.

Η ομάδα τους σχολείου μας, με την επιτυχία αυτή, κατέκτησε το δικαίωμα πρόκρισης στην τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων του Ομαδικού πρωταθλήματος που θα γίνει το διήμερο 23-25/4/ 2016 στη Χαλκιδική.

Σπουδαία διάκριση πέτυχαν και τα αδέλφια Δημητρακόπουλος Μάριος–Οδυσσέας μαθητής της Β1 Λυκείου (Χρυσό μετάλλιο) και Δημητρακόπουλος Θεοφάνης μαθητής της Α1 Λυκείου (Αργυρό μετάλλιο) στο 28o Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών Μαθητριών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που έγινε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο.

Οι Δημητρακόπουλος Μάριος-Οδυσσέας (χρυσό μετάλλιο) και Δημητρακόπουλος Θεοφάνης (αργυρό μετάλλιο) κατέκτησαν την 1η και 2η θέση στην κατηγορία των μαθητών Λυκείων.

Παράλληλα εξασφάλισαν και δικαίωμα πρόκρισης στην τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων του ατομικού πρωταθλήματος που θα γίνει το διήμερο 23-25/4/ 2016 στη Χαλκιδική.

Πολύ καλή παρουσία στους αγώνες του Ατομικού πρωταθλήματος σημείωσε και ο Μπαϊρακτάρι Ιωσήφ μαθητής της  Α3 Λυκείου, που αν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, σημείωσε 3 πόντους σε 7 παρτίδες  και κατετάγη 8ος στην τελική κατάταξη στην κατηγορία των μαθητών Λυκείων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος στους αγώνες!

Στάθης Μακρίδης – Γυμναστής

Δείτε σχετκά άρθρα της ΕΣΣΠ εδώ και εδώ

ΕΣΣΠ_16_a ΕΣΣΠ_16_b
ΕΣΣΠ_16_c ΕΣΣΠ_16_d
ΕΣΣΠ_16_e ΕΣΣΠ_16_f