Αρχείο για "7 Νοεμβρίου 2013"

Λειτουργία του σχολείου την Τρίτη 12 Νοεμβρίου

 

11111image2

Λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών της Α/βαθμιας εκπαίδευσης όλων των σχολείων της εκπαιδευτικής περιφέρειας Κύμης σε προγραμματισμένη συνέλευση, σύμφωνα με σχετική άδεια που έχει χορηγηθεί από τη Διεύθυνση Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013.

Ετικέτες:

Διόρθωση ημερομηνίας αντιφυματικού εμβολιασμού

Στο σχετικό έντυπο ενημερωτικό σημείωμα εκ παραδρομής αναφέρθηκε ως ημερομηνία εκτέλεσης της δοκιμασίας Mantoux η 25η Νοεμβρίου, ενώ το ορθό είναι η Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ο εμβολιασμός με το BCG την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. Τα βιβλιάρια με τις υπεύθυνες δηλώσεις είναι προτιμότερο να συγκεντρωθούν την εβδομάδα του εμβολιασμού. Το σχολείο θα χειριστεί μόνο τις υπεύθυνες δηλώσεις των μαθητών, ως προς τη σύνταξη του καταλόγου αυτών που θα εμβολιαστούν. Τα βιβλιάρια, με την παραλαβή τους, θα τοποθετηθούν σε ειδικό φάκελο που θα παραμείνει κλειδωμένος στο γραφείο της Διεύθυνσης, έως την ημέρα του εμβολιασμού, με αποκλειστική πρόσβαση μόνο από το ιατρικό προσωπικό του εμβολιαστικού συνεργείου.

 

Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

goneis

Ετικέτες:

Εκπαιδευτική επίσκεψη

ledakis

Οι εκπαιδευτικοί των Ε’ & Στ’ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών στην Αθήνα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ταξίδια στους πολιτισμούς» στο Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης». Το πρόγραμμα έχει ως στόχο τη διερεύνηση των γνώσεων και των αντιλήψεων των παιδιών για τον κόσμο και τον άνθρωπο, αλλά κυρίως την ευαισθητοποίησή τους για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των πολιτισμών. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες και ο διαθέσιμος χρόνος το επιτρέψουν, προβλέπεται οι μαθητές να επισκεφτούν και τον  παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 και τους μαθητές θα συνοδεύουν οι δάσκαλοι των τάξεων. Η μετάβαση θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί.

Για τη συμμετοχή των μαθητών είναι απαραίτητο να προσκομιστεί η υπεύθυνη δήλωση του γονέα/κηδεμόνα,  το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.

Ετικέτες:

Αντιφυματικός Εμβολιασμός

emvolio

Σας ενημερώνουμε πως στις 27 & 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας ο αντιφυματικός εμβολιασμός των μαθητών. Στις 27 Νοεμβρίου θα γίνει η δοκιμασία Mantoux και στις 29 ο εμβολιασμός με το BCG. Οι γονείς που επιθυμούν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ  η οποία πρέπει να επιστραφεί μαζί με το γαλάζιο βιβλιάριο εμβολιασμού του παιδιού στο σχολείο, μέχρι την ημέρα του εμβολιασμού. Για όσους μαθητές δεν επιστραφεί η δήλωση συγκατάθεσης και το βιβλιάριο είναι ευνόητο πως δεν θα συμμετάσχουν στον εμβολιασμό. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση