Εγγραφές στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης

0

Συγγραφέας: ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 24-05-2020

Ποιοι μαθητές μπορούν να εγγραφούν στο Ολοήμερο:

α) Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς ή κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους, ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

β) Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/ μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι, πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.

γ) Η εγγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων. 

ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ MAIL ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (mail@21dim-ioann.ioa.sch.gr), ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του Σχολείου για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στο 2651040257.

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 9:30 – 13:30) ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ  ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ έως 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020.  

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων