Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή του σχολείου μας για την Επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 08.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Τη γιορτή θα παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης και η διάρκειά της θα είναι περίπου μία ώρα. Την ημέρα αυτή δε θα γίνουν μαθήματα και οι μαθητές/τριες μετά το τέλος της γιορτής (περίπου 09.30) θα αποχωρήσουν. Το ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο.

Πρόγραμμα Κολύμβησης

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 ξεκινάει το πρόγραμμα κολύμβησης για τους μαθητές της Γ΄ τάξης και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου 2020. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας στα πλαίσια του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Σκοπός της διδασκαλίας της κολύμβησης στους μαθητές και τις μαθήτριες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι η απόκτηση κολυμβητικής παιδείας/επάρκειας στοχεύοντας στην αποφυγή του πνιγμού, την εξοικείωση των παιδιών με το υδάτινο στοιχείο, την απόκτηση βιωματικής γνώσης των βασικών κανόνων ασφαλείας και υγιεινής, την ανάπτυξη της συνεργασίας και της κοινωνικότητας των μαθητών/τριών, παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους.

Οι μαθητές/τριες θα συνοδεύονται στο γυμναστήριο του ΕΑΝΚΙ, το πρώτο δίωρο κάθε Τρίτης, από τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου.

Εκδήλωση για το Μητρικό Θηλασμό

Η σημασία του μητρικού θηλασμού είναι μεγάλη και τα οφέλη πολλά, τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα. Στην προαγωγή του θηλασμού εστιάζει η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι και 6η ΤΟΜΥ Ιωαννίνων, το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και η ΧΕΝ Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας.

Την πρόσκληση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων