Έναρξη Σχολικού Έτους

Ο Αγιασμός μας έγινε κανονικά πριν από λίγες ημέρες, όμως φέτος το σχολείο μας είχε έναν ξεχωριστό καλεσμένο: ο πρωταθλητής της κωπηλασίας κύριος Ιάσονας Εξάρχου βρέθηκε κοντά μας και μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την ευγενή άμιλλα.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ: Συμμετοχή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Παρακαλούνται όσοι γονείς και κηδεμόνες δεν πρόλαβαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα (κυρίως αναφερόμαστε στους γονείς μαθητών της Α΄ τάξης) να προσέλθουν στο σχολείο και να υποβάλουν σχετική αίτηση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16/09/2022 στις 12:00. Μπορούν επίσης να τροποποιήσουν υποβληθείσες αιτήσεις ως προς την ώρα αναχώρησης των μαθητών (15:00 ή 16:00).

Είναι σημαντικό να αποσαφηνιστούν τα ακόλουθα:

  • Η ώρα αναχώρησης που θα δηλωθεί είναι δεσμευτική, δηλαδή το παιδί θα πρέπει να παρακολουθεί καθημερινά -και όχι σποραδικά- το Ολοήμερο Πρόγραμμα έως την ώρα που θα επιλέξουν οι κηδεμόνες του
  • Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ικανός αριθμός αιτήσεων για να δημιουργηθεί τμήμα μέχρι τις 16:00

 

Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:30.

Μετά τον Αγιασμό, οι μαθητές/μαθήτριες θα παραλάβουν τα νέα τους βιβλία (για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους) και θα αποχωρήσουν. 

 Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!

 Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου

Διευρυμένο Ωράριο Ολοημέρου Προγράμματος

oloimero1493977797

Σύμφωνα με πρόσφατη Υπουργική Απόφαση, η σχολική μας μονάδα ανήκει σε αυτές που θα εφαρμόσουν πιλοτικά νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοημέρου για το σχολικό έτος 2022-23 (λήξη μαθήματος καθημερινά στις 17:30).

Όσοι γονείς/κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών μας ενδιαφέρονται για την εγγραφή των παιδιών τους στο πρόγραμμα αυτό παρακαλούνται να προσέλθουν στο σχολείο και να υποβάλουν σχετική αίτηση.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων