Πρόσκληση για την Κάλυψη Λειτουργικών Κενών Θέσεων Μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε Ειδική Πρόσκληση για την κάλυψη λειτουργικών κενών θέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από Πέμπτη 26 Οκτωβρίου έως Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023.

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023

Με αφορμή τη φετινή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν από το σχολείο μας σχετικές δράσεις, οι οποίες επιχειρήθηκε να προσεγγίσουν ολιστικά το ζήτημα της υγείας -σωματικής και ψυχικής:

Κατά τη διάρκεια εκδρομής στην Κρύα, δόθηκε έμφαση σε αρκετές “πράσινες” δραστηριότητες, ανάμεσα στις οποίες η επαφή των μαθητών και μαθητριών με πανέμορφα άλογα (εξάλλου, η ιππασία είναι και ολυμπιακό άθλημα).

Αθλοπαιδιές στο σχολικό προαύλιο συνδύασαν σωματική άσκηση με ήπιες δεξιότητες. Ενδεικτικά, έναν αγώνα ταχύτητας με τα παιδιά δεμένα μεταξύ τους ακολούθησε συζήτηση για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών, οι μαθητές έλυσαν κρυπτόλεξα και άλλες σπαζοκεφαλιές που εστίαζαν στη βία και τον εκφοβισμό.

Τις δράσεις σχεδίασαν και υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του σχολείου κυρίες Δήμητρα Καζάκου και Παρασκευή Ντόντορου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων