Συνάντηση για τη ΜΕΤΑδραση

1

Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημέρωση από την κυρία Μαρία Καμιανάκη, υπεύθυνη για τη χρήση της πλατφόρμας Ψηφιακής Εφαρμογής Εκμάθησης Γλωσσών Akelius του προγράμματος της ΜΕΤΑδρασης (η ετυμολογία της λέξης είναι βέβαια προφανής και ενδεικτική).
Η ΜΕΤΑδραση – Δράση για τη Μετανάστευση & την Ανάπτυξη ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2009, με αποστολή να καλύψει κρίσιμα κενά στην υποδοχή και ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. Στηρίζει και προστατεύει, μέσω καινοτόμων παρεμβάσεων, τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα όλων εκείνων που εκτοπίζονται και διώκονται.

Εγγραφή σε Καλλιτεχνικά και Μουσικά Γυμνάσια

Το πλαίσιο εγγραφής των αποφοίτων του Δημοτικού σε Καλλιτεχνικά και Μουσικά Σχολεία δίνεται στις εγκυκλίους Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων και Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων.

Για να διευκολυνθείτε περαιτέρω, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους καταλόγους  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΜΕ Λ.Τ. και ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

Σε περίπτωση που υπάρχει ζήτημα επιμέλειας ενός μαθητή ή μαθήτριας, παρακαλούμε ενημερωθείτε από την Εγκύκλιο για ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων