Ζωγραφίζοντας στα Χρόνια του Κορονοϊού

0

Συγγραφέας: ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Δράσεις | , στις 14-01-2021

Οι μαθητές των μικρών τάξεων ζωγράφισαν με θέμα τη δυστοπική περίοδο που διανύουμε και απέδειξαν ότι, εκτός από φαντασία, δημιουργικότητα και ταλέντο, διαθέτουν επίσης αρκετό χιούμορ. Δείτε μία ψηφιακή gallery αφιερωμένη στον κορονοϊό.

Ευχαριστίες

0

Συγγραφέας: 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 12-01-2021

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Σχολείου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, στον προϊστάμενο και τους ιερείς του πάνσεπτου Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων, για την δωρεά τεσσάρων εικόνων καθώς και γαντιών για τους μαθητές των μικρών τάξεων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον γονέα μαθητή μας,  Πρεσβύτερο πατέρα Βασίλειο Κλούρα (μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων), ο οποίος ευγενικά και διακριτικά συνδράμει όπου μπορεί ή σε ό,τι του ζητηθεί από την Σχολική κοινότητα.

 

Ανακοίνωση για το άνοιγμα του Σχολείου

0

Συγγραφέας: 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 10-01-2021

Αγαπητοί γονείς καλή χρονιά σε όλους!
Σχετικά με το άνοιγμα του Σχολείου από αύριο θα λειτουργήσουμε κανονικά, όπως και πριν το κλείσιμό του, με την πρωινή ζώνη και το ολοήμερο σχολείο. Θα ισχύσουν τα μέτρα που ήταν σε εφαρμογή πριν και θα υπάρχουν σε λειτουργία οι δύο έξοδοι.
Παράκληση να αφήνετε τις εισόδους ελεύθερες και να τηρείτε τα μέτρα και κυρίως τις αποστάσεις (εφόσον όπως γνωρίζετε υπάρχει αρκετός χώρος έξω από το Σχολείο).
Επιπλέον θα πρέπει να επιστραφεί ο εξοπλισμός του σχολείου που διατέθηκε για τα τηλεμαθήματα.
Αναφορικά με τις Βεβαιώσεις κυκλοφορίας των μαθητών, εάν έχετε τις προηγούμενες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε δίχως να είναι απαραίτητες νέες.
Να έχετε υπόψη ότι το κυλικείο του Σχολείου μας θα λειτουργήσει κανονικά.

Σας ευχαριστώ
Ο Διευθυντής του Σχολείου

Βεβαιώσεις Κυκλοφορίας Μαθητών/Μαθητριών

0

Συγγραφέας: ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 08-01-2021

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται ΕΔΩ, έτσι ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριές μας να μετακινούνται απρόσκοπτα από και προς το σχολείο. Οι βεβαιώσεις θα υπογραφούν από τον διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Νικόλαο Γεωργίτση.

Εξυπακούεται ότι, όπως και κατά την πρώτη καραντίνα, απαιτείται επίσης sms προς το 13033 από τους κηδεμόνες που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

O κωδικός 4 είναι αυτός που επιλέγεται για τη μεταφορά μαθητών, καθώς αφορά σε «Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο».

Το sms στο 13033 πρέπει να γράφει 4 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας.

Καλή Χρονιά με δράσεις…

0

Συγγραφέας: 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ | Κατηγορία Δράσεις | , στις 06-01-2021

Λίγες ημέρες μετά την έλευση του νέου έτους, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης και του προσωπικού του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε η δράση τοποθέτησης αυτοκόλλητων με κοινωνικά μηνύματα στις τρεις βασικές εσωτερικές κλίμακες του Σχολείου μας.

Ευελπιστούμε στην συνέχιση των από κοινού δράσεων, για το καλό των μαθητών μας και της Σχολικής μας κοινότητας.

Ενδεικτικά ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες αυτής της διδακτικής δράσης με το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κους  Μοίρα Αχιλλέα (Πρόεδρο) και Παρίση Νικόλαο (Αντιπρόεδρο), με τον Διευθυντή του Σχολείου κο Γεωργίτση Νικόλαο.

Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μια Διαδραστική ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ!

0

Συγγραφέας: 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 27-12-2020

XPONIA ΠOΛΛA & KAΛH XPONIA NA EXOYME!
YΓEIA KAI MAKPOHMEPEYΣH ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν:

Κάλαντα από όλη την Ελλάδα

Διαδραστική κάρτα Χριστουγέννων!Λήψη αρχείου

 

Ενημερωτικό Υλικό

0

Συγγραφέας: ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 11-12-2020

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μέσω του Υπουργείου Παιδείας, έφτασαν στις σχολικές μονάδες τέσσερα ενημερωτικά φυλλάδια που απευθύνονται στους μαθητές/μαθήτριες και τους γονείς τους:

Οδηγίες προς ανηλίκους για την προστασία στο διαδίκτυο

Οδηγίες προς τους ανηλίκους για την προστασία από την σεξουαλική κακοποίηση

Οδηγίες για την προστασία από την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Οδηγίες προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Συμμετοχή στην εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

0

Συγγραφέας: ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 04-12-2020

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

παρατηρείται ότι κάποια παιδιά απέχουν συστηματικά από την εξ αποστάσεως παρακολούθηση (σύγχρονη και ασύγχρονη) ορισμένων μαθημάτων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αναγκαίο να συμμετέχετε στη διδασκαλία του συνόλου των μαθημάτων. Το πρόγραμμα σπουδών κάθε τάξης και εκπαιδευτικής βαθμίδας διαμορφώνεται από ειδικούς, με γνώμονα την ολόπλευρη και εποικοδομητική μάθηση, την ανάπτυξη της προσωπικότητας και των ταλέντων σας, την εξάσκηση σε χρήσιμες δεξιότητες.

Επιπλέον, η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική: όσοι και όσες δεν συμμετέχουν στη σύγχρονη τηλεκπαίδευση ακόμη κι ενός από τα μαθήματα της ημέρας χρεώνονται με ολοήμερη απουσία αδικαιολόγητη.

Παρά τις όποιες δυσκολίες του εγχειρήματος, την κούραση και την ψυχολογική επιβάρυνση που πιθανόν αισθάνεστε εξαιτίας των γενικότερων δυσκολιών που όλοι αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της πανδημίας, σας παροτρύνουμε να παρακολουθείτε ανελλιπώς και χωρίς εξαιρέσεις τα μαθήματά σας.

Δεν έχετε να χάσετε, αλλά να κερδίσετε!!!

Από τη Διεύθυνση

#Μένουμε σπίτι #Μένουμε ασφαλείς

0

Συγγραφέας: ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 29-11-2020

Οι συμβουλές που θα διαβάσετε ΕΔΩ απευθύνονται σε γονείς/κηδεμόνες και τους επιμελήθηκαν φορείς που εστιάζουν στην εφηβική ηλικία, με τη συνεργασία της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.  

Κανόνες Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

0

Συγγραφέας: ΜΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 29-11-2020

Διαβάστε ΕΔΩ ορισμένες οδηγίες που θα σας διευκολύνουν στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης μέσω Webex.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων