Επίδοση βαθμολογίας και τίτλων προόδου

Ιούν 202024
    Αγαπητοί γονείς​,
  Σας ενημερώνουμε η επίδοση της βαθμολογίας του Γ’ τριμήνου στους μαθητές/τριες της Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και οι τίτλοι προόδου για όλους τους/τις μαθητές/τριές μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 ως εξής: 
 
   Παρασκευή 26/6/2020 στις 8:15 π.μ. θα προσέλθουν στο Σχολείο και θα κατευθυνθούν αμέσως στις τάξεις τους οι μαθητές/τριες του 1ου υποτμήματος των Α/Δ/Ε/ΣΤ τάξεων και οι Β/Γ τάξεις, για να παραλάβουν τον έλεγχο προόδου Γ΄ τριμήνου και τον τίτλο προόδου σε κλειστό φάκελο. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν με τη συνοδεία του δασκάλου τους στις 8:45 π.μ. ώστε αμέσως μετά να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη σχετική, καθημερινή απολύμανση των χώρων. 
   Αμέσως μετά, στις 9:30 π.μ. θα ακολουθήσει η προσέλευση του 2ου υποτμήματος των Α/Δ/Ε/ΣΤ  τάξεων για να πραγματοποιηθεί η ίδια διαδικασία όπως περιγράφεται πιο πάνω μέχρι τις 10:00 π.μ.
   Οι συνοδοί γονείς θα αναμένουν στους εξωτερικούς χώρους του Σχολείου (όπως γίνεται καθημερινά όταν γίνεται η παραλαβή των μαθητών/τριών την ώρα του σχολάσματος) για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επίδοσης τίτλων και αποχαιρετισμού των παιδιών από τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να τα συνοδεύσουν και κατά την αποχώρηση.
   Για τους μαθητές / τριες που δεν προσέρχονται στο Σχολείο μετά από σχετική γραπτή δήλωση του κηδεμόνα για την προστασία ατόμου που ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου ή για κάποιο άλλο λόγο, μπορούν οι γονείς τους να προσέλθουν την Παρασκευή 26/6/2020 από 10:30 μέχρι τις 12:00 π.μ. στο Σχολείο, λαμβάνοντας τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του covid-19 ή θα ρυθμιστεί ο τρόπος επίδοσης της βαθμολογίας μετά από επικοινωνία του/της κηδεμόνα με το Σχολείο.
   Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!
   Καλό καλοκαίρι!
 
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
 

Αφήστε μια απάντηση

Καλώς ήρθατε !

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας καλωσορίζουν στο Ιστολόγιo και σας εύχονται μια ευχάριστη και χρηστική περιήγηση !

Ώρα Ελλάδας

Ο καιρός


Kατηγορίες

Αρχείο

Μοναδικοί Επισκέπτες Ιστολογίου από 15/10/2012

μετρητής επισκεψιμότητας

RSS Β΄ Επίπεδο Τ.Π.Ε

  • 13/07/2016 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε. (http://e-pimorfosi.cti.gr) 13 Ιουλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι η Πύλη Ενημέρωσης σχετικά με το νέο έργο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β' επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  • 05/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» 9 Μαΐου 2016
    Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»), στο πλαίσιο εμπλουτισμού των βάσεων δεδομένων δυνητικών συνεργατών του σε θέματα εκπαιδευτικής αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, καλεί επιστήμονες, αποφοίτους Α.Ε.Ι., με μεταπτυχιακή εξειδίκευση ή/και εμπειρία (επαγγελματική απασχόληση) στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πιθανή […]
  • 26/04/2016 ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΚΑΙ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ 26 Απριλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων: 5ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015), 4ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος Ιούλιος 2014) και 5ης περιόδου Read More...

Επισκέπτες Ιστολογίου από 11/2/2013 ανά χώρα προέλευσης

Flag Counter

ΗμερολόγιοTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων