Ενημέρωση των γονέων για τη δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Μαρ 202023

Αγαπητοί γονείς

Μετά και τη γνωστοποίηση της επέκτασης της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων και σε εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου της κ. Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ξεκινά η διαδικασία της εξ αποστάσεως  εκπαίδευσης.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνιστά το πιο πρόσφορο μέσο, για να διατηρήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, χωρίς σε καμιά περίπτωση να αποσκοπεί στην υποκατάσταση της δια ζώσης διδασκαλίας ούτε στην κάλυψη της ύλης

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της κ. Υφυπουργού η διαδικασία περιλαμβάνει την υποχρέωση των γονέων να μπουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και να προβούν σε δημιουργία μαθητικού λογαριασμού.

Προκειμένου όμως να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των γονέων λόγω της ταυτόχρονης μαζικής εισόδου χιλιάδων γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, αλλά και λόγω των περιορισμένων τεχνικών γνώσεων ορισμένων εξ’ αυτών, το σχολείο αποφάσισε :

Να προβεί στη δημιουργία των μαθητικών λογαριασμών από το σχολείο για όλους τους μαθητές του   και την

κοινοποίηση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (στο e-mail που μας έχετε δηλώσει) του ονόματος χρήστη (user name) καθώς και του κωδικού πρόσβασης (Password) το οποίο αφού λάβετε πρέπει να αλλάξετε .

Επειδή όπως σας αναφέραμε ακόμα και από εμάς, η είσοδος είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη τις περισσότερες ώρες, μόλις ολοκληρώσουμε τη διαδικασία θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

Οι λογαριασμοί αυτοί θα ενεργοποιηθούν με τη συναίνεσή σας. Για την συντόμευση των διαδικασιών και την  γρηγορότερη ενεργοποίηση της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, όποιος δε συναινεί στην περιγραφόμενη  διαδικασία καλείται μέχρι την Τρίτη 24/3/2020 και ώρα 12:00 με e-mail (11dimperisteriou@gmail.com) να μας ενημερώσει σχετικά. Το σχετικό έντυπο θα σας σταλεί με e-mail ή μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, το οποίο αφού υπογράψετε πρέπει να μας το αποστείλετε με όποιο πρόσφορο τρόπο νομίζετε.  Με την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας το σχολείο, δια των αρμοδίων οργάνων διοίκησής του, θεωρεί ότι ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε τις δυσκολίες της διαδικασίας, όμως είμαστε υποχρεωμένοι ως γονείς και ως εκπαιδευτικοί να υπερβούμε τα εμπόδια για το καλό των παιδιών και της χώρας μας κατ’ επέκταση.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e mail του σχολείου.

Ό Δντής του σχολείου
Καραπάτης Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Καλώς ήρθατε !

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας καλωσορίζουν στο Ιστολόγιo και σας εύχονται μια ευχάριστη και χρηστική περιήγηση !

Ώρα Ελλάδας

Ο καιρός


Kατηγορίες

Αρχείο

Μοναδικοί Επισκέπτες Ιστολογίου από 15/10/2012

μετρητής επισκεψιμότητας

RSS Β΄ Επίπεδο Τ.Π.Ε

  • 13/07/2016 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε. (http://e-pimorfosi.cti.gr) 13 Ιουλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι η Πύλη Ενημέρωσης σχετικά με το νέο έργο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β' επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  • 05/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» 9 Μαΐου 2016
    Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»), στο πλαίσιο εμπλουτισμού των βάσεων δεδομένων δυνητικών συνεργατών του σε θέματα εκπαιδευτικής αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, καλεί επιστήμονες, αποφοίτους Α.Ε.Ι., με μεταπτυχιακή εξειδίκευση ή/και εμπειρία (επαγγελματική απασχόληση) στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πιθανή […]
  • 26/04/2016 ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΚΑΙ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ 26 Απριλίου 2016
    Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων: 5ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015), 4ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος Ιούλιος 2014) και 5ης περιόδου Read More...

Επισκέπτες Ιστολογίου από 11/2/2013 ανά χώρα προέλευσης

Flag Counter

ΗμερολόγιοTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων