Πρόγραμμα αποχώρησης μαθητών.

Ιαν 202112

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε πως για την αποφυγή του συνωστισμού την ώρα της αποχώρησης των μαθητών/τριών μας και την προστασία της υγείας όλων μας, αποφασίσαμε σύμφωνα και με τη σχετική εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ να διαφοροποιήσουμε την ώρα αποχώρησης των μαθητών/τριών.

 

Οι μαθητές θα εξέρχονται από τις εξόδους που αποχωρούσαν μέχρι σήμερα ως εξής:

 

 • Οι  Α  και  Β  τάξεις στις 13:05
 • Οι  Γ και   Ε   τάξεις στις 13:10
 • Οι  Δ και  ΣΤ τάξεις στις 13:15

 

Οι αλλαγές αυτές θα εφαρμοστούν από Τετάρτη 13/01/2021

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Σχολικά γεύματα

Ιαν 20219

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας τα σχολικά γεύματα θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα 11/1/2021.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ιαν 20219

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας από τη Δευτέρα 11/1/2021 θα ξεκινήσει η δια ζώσης επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων.

Προς το παρόν δε θα υπάρξουν αλλαγές στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθητών/τριών, καθώς και στην ώρα προσέλευσης και αποχώρησής τους εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα.

Ζητάμε από εσάς την προσοχή σας στην εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού covid-19, ιδιαίτερα κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/τριών, επειδή τότε παρατηρείται συνωστισμός στις κύριες θύρες του Σχολείου. Γι’ αυτό τον λόγο, παρακαλείστε τόσο στην προσέλευση όσο και στην αποχώρηση να μη συνωστίζεστε και να αποχωρείτε άμεσα.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Η εξ αποστάσεως Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Α΄ τάξης

Δεκ 202025

 Πατήστε εδώ για να απολαύσετε  την εξ αποστάσεως  Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Α΄ τάξης «Νύχτα Χριστουγέννων».

 

Ολόθερμες ευχές

Δεκ 202025

Αγαπητοί/ές γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

 Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ να μας βρει όλες και όλους υγιείς με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη χαρά!

Όμως πρέπει να προσέξουμε, εφαρμόζοντας τις οδηγίες των γιατρών, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από τον φονικό ιό. Στο κλίμα των ημερών, λοιπόν, σας ευχόμαστε και πάλι ολόψυχα:

 Καλές γιορτές με υγεία και η νέα χρονιά 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου

Βαθμολογία Α΄ τριμήνου

Δεκ 202021

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η αποστολή της  βαθμολογίας  του Α΄ τριμήνου  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχετε δηλώσει εγγράφως.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Εύρεση των email με τα link των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας.

Νοέ 202018

Αγαπητοί γονείς,

Επειδή αρκετοί από εσάς δεν βρίσκετε στα «Εισερχόμενα» τo email με τα link των εκπαιδευτικών, που σας έχουμε στείλει, σας ενημερώνουμε ότι κάποιοι mail server ομαδοποιούν τα μηνύματα με βάση το θέμα ή τον αποστολέα. Αν κοιτάξετε λοιπόν με προσοχή τα «εισερχόμενά σας», θα βρείτε το μήνυμα μέσα σε άλλο σχετικό μήνυμα.

Μπορείτε εναλλακτικά να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή και να βλέπετε ξεχωριστά όλα τα μηνύματα στα Εισερχόμενα. Να καταργήσετε δηλαδή την ομαδοποίηση αυτή. Για να το κάνετε αυτό στο Gmail, πατήστε το γρανάζι που βρίσκεται επάνω δεξιά και αποεπιλέξτε την επιλογή «Προβολή συνομιλίας». Στο Yahoo πατήστε το γρανάζι που βρίσκεται δεξιά, επιλέξτε «…περισσότερες ρυθμίσεις» και από το μενού στα αριστερά κάντε κλικ στο «Γίνεται προβολή email». Στις επιλογές που θα εμφανιστούν δεξιά απενεργοποιήστε την επιλογή «Ομαδοποίηση ανά συζήτηση». 

Επίσης ελέγξτε την  ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam). επειδή υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται εκεί.

Αν παρόλα αυτά δεν βρίσκετε το email απ’ το Σχολείο μας, ενημερώστε μας στο email του Σχολείου.

 

Οδηγίες προς τους μαθητές για τη Webex

Νοέ 202017

Αγαπητοί γονείς καλησπέρα σας

Σας στείλαμε τους συνδέσμους των εκπαιδευτικών ( οι οποίοι δεν πρέπει να κοινοποιηθούν σε τρίτους) με τους οποίους θα συνδεθείτε στις «ηλεκτρονικές αίθουσες διδασκαλίας» τους.

Στην αρχή θα υπάρξουν προβλήματα με τις συνδέσεις, κυρίως λόγω της υπερφόρτωσης του δικτύου της webex και όχι των παρόχων στην Ελλάδα. Θα χρειαστεί να οπλιστούμε όλοι με υπομονή και κατανόηση. 

Στον παρακάτω σύνδεσμο (link) θα δείτε αναλυτικά πώς εύκολα θα συνδέεστε στις προσωπικές «ηλεκτρονικές αίθουσες διδασκαλίας» των εκπαιδευτικών και τις λεπτομέρειες σύνδεσης.

https://youtu.be/HMo6WNh8tIw

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου καταβάλλουν τις τελευταίες μέρες κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Για τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά μαζί μας στο  e mail της σχολικής μονάδας.

 Ελπίζουμε η περίοδος αυτή της « εξ’  αποστάσεως » να είναι σύντομη και να επανέλθουμε το γρηγορότερο δυνατό στην κανονικότητα της σχολικής μας καθημερινότητας. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε προς όφελος των παιδιών μας


Καλή δύναμη !

Ο Δντής 

Καραπάτης Βασίλειος

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Νοέ 202015

Αγαπητοί γονείς,
Όπως ήδη γνωρίζετε με απόφαση της πολιτείας αναστέλλεται η λειτουργία και των Δημοτικών Σχολείων της χώρας από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και η εκπαίδευση των μαθητών θα διενεργείται εξ’ αποστάσεως ως εξής :
1. Με Σύγχρονη Εξ΄ Αποστάσεως Εκπαίδευση μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Cisco Webex Meetings, με ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων την Τετάρτη 18/11/2020.
2. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης όπως αυτό θα ανακοινώνεται από την ΕΡΤ.
3. Με ασύγχρονη εκπαίδευση, e-me, ή ,e-class που ίσως απαιτηθεί να χρησιμοποιηθεί επιβοηθητικά.

Το ωράριο λειτουργίας της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα Δημοτικά όπως καθορίστηκε είναι 14:10 – 17:20 καθημερινά ως εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Ώρα  Από Έως
14:10 14:40
14:50 15:20
15:30 16:00
16:10 16:40
16:50 17:20

Μεταξύ των ωρών θα υπάρχει 10 λεπτο διάλειμμα

Τη Δευτέρα 16/11/2020 ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας θα αποφασίσει για όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργικότητα της διαδικασίας και την εφαρμογή τους . Θα ενημερωθείτε άμεσα για τις προσωπικές «ηλεκτρονικές αίθουσες διδασκαλίας» των εκπαιδευτικών και τις λεπτομέρειες σύνδεσης.

Εσείς θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε διαθέσιμα τα στοιχεία του λογαριασμού του μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) που σας έχουν δοθεί ώστε να μπορεί ο κάθε μαθητής να έχει πρόσβαση.

Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριές μας , δυστυχώς ο κορωνοϊός είναι πάλι εδώ και απειλεί την υγεία όλων μας και ιδιαίτερα των ευπαθών συνανθρώπων μας. Καθημερινά ακούμε πλέον και ανθρώπους από το περιβάλλον μας να ασθενούν, άλλοι ελαφριά και άλλοι πολύ σοβαρά.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να σταθούμε όρθιοι και να τον αντιμετωπίσουμε εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές των ειδικών . Εμείς σαν εκπαιδευτικοί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά μας και είμαστε σίγουροι ότι με την συνεργασία σας θα τα καταφέρουμε.

Σας παρακαλούμε όμως να παρακολουθείτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας και να ενημερώνεστε καθημερινά μέσω της ιστοσελίδας του Σχολείου μας για κάθε νέα εξέλιξη.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους μας!

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Έκδοση βεβαιώσεων μετακίνησης μαθητών από και προς το σχολείο

Νοέ 20205

Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 6-11-2020 θα επιδώσουμε βεβαιώσεις μετακίνησης μαθητών/τριών από την οικία τους, όπως αυτή έχει δηλωθεί, προς το σχολείο μας και αντίστροφα. Ο μαθητής /τρια με τον συνοδό γονέα θα προσέρχεται και θα αποχωρεί όπως προβλέπεται.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

« Παλιότερα άρθρα

Καλώς ήρθατε !

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας καλωσορίζουν στο Ιστολόγιo και σας εύχονται μια ευχάριστη και χρηστική περιήγηση !

Ώρα Ελλάδας

Ο καιρός


Kατηγορίες

Αρχείο

Μοναδικοί Επισκέπτες Ιστολογίου από 15/10/2012

μετρητής επισκεψιμότητας

RSS Β΄ Επίπεδο Τ.Π.Ε

 • 13/07/2016 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε. (http://e-pimorfosi.cti.gr) 13 Ιουλίου 2016
  Γίνεται γνωστό ότι η Πύλη Ενημέρωσης σχετικά με το νέο έργο «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β' επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
 • 05/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» 9 Μαΐου 2016
  Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – «Διόφαντος» (Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»), στο πλαίσιο εμπλουτισμού των βάσεων δεδομένων δυνητικών συνεργατών του σε θέματα εκπαιδευτικής αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, καλεί επιστήμονες, αποφοίτους Α.Ε.Ι., με μεταπτυχιακή εξειδίκευση ή/και εμπειρία (επαγγελματική απασχόληση) στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πιθανή […]
 • 26/04/2016 ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α’ ΚΑΙ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΠΕ 26 Απριλίου 2016
  Γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Α και Β επιπέδου ΤΠΕ για τους εκπαιδευτικούς που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις αντίστοιχες δοκιμασίες πιστοποίησης των παρακάτω περιόδων: 5ης περιόδου πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ (Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015), 4ης περιόδου πιστοποίησης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (Μάιος Ιούλιος 2014) και 5ης περιόδου Read More...

Επισκέπτες Ιστολογίου από 11/2/2013 ανά χώρα προέλευσης

Flag Counter

ΗμερολόγιοTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων