Εγγραφές

Μάρτιος 2022 | Εγγραφές Α΄ τάξης το Σχολ. Έτους 2022-23

Ανακοινώσεις σχολείου

Εγγραφές Α΄ τάξης το Σχολ. Έτους 2022-23

Αγαπητοί γονείς

          Οι εγγραφές θα διενεργούνται καθημερινά 10:00 π.μ – 12:00 π.μ από τον διευθυντή του σχολείου από  01 έως και 18 Μαρτίου 2022 σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.  Ο γονέας του προς εγγραφή μαθητή/τριας καταθέτει σχετική αίτηση εγγραφής η οποία παρέχεται από το σχολείο και είναι αναρτημένη στο ιστολόγιό του.

          Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και αποφυγής συνωστισμού ο γονέας θα πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με το σχολείο  στο τηλέφωνο 210 5712424 προκειμένου να καθορισθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής του με τήρηση όλων των κανόνων προσωπικής προστασίας (μάσκα, γάντια και ατομικό στυλό).

Στην Πρώτη (Α΄) Τάξη γράφονται παιδιά, που γεννήθηκαν από 01/01/2016 μέχρι και 31/12/2016 και κατοικούν στα όρια του σχολείου

Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση (παρέχεται και από το Σχολείο και είναι αναρτημένη στο ιστολόγιό του)
  2. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (γίνεται αυτεπάγγελτη αναζήτηση από το σχολείο ή προσκομίζεται εάν είναι δυνατόν).
  3. Βιβλιάριο Εμβολίων του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο να αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) που συμπληρώνεται από τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί ή ΔΩΡΕΑΝ από το Κέντρο Υγείας της περιοχής το οποίο είναι αναρτημένο στο ιστολόγιο
  5. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας ή απόδειξη ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ, ή συμβόλαιο οικίας κ.λπ.). Δεν χρειάζεται να προσκομισθεί εφόσον φοιτά στο Σχολείο μας μεγαλύτερο αδερφάκι.
  6. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου όταν εκδοθεί
  7. Αίτηση – δήλωση φοίτησης στο ολοήμερο πρόγραμμα και στο τμήμα πρωινής ζώνης (εάν το επιθυμούν)

Χωρίς την προσκόμιση των ανωτέρω δικαιολογητικών δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφής

Ο Διευθυντής  του  11ου Δ.Σ. Περιστερίου    

ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *