Σαρακοστή….εξ΄ αποστάσεως

Μερικές από τις  όμορφες δημιουργίες με την Σαρακοστή που έφτιαξαν τα παιδιά από το σπίτι τους, “στόλισαν” τις οθόνες του υπολογιστή μας  στα εξ΄ αποστάσεως μαθήματα μας. Καλή Σαρακοστή με υγεία!

«Παράταση εγγραφών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22»

Σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας , εξαιτίας  των εξαιρετικά δύσκολων υγειονομικών συνθηκών λόγω του κορωνοϊού – covid 19,  οι εγγραφές μαθητών/τριών στα δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22, παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Για όσο διαρκεί η εξ αποστάσεως διδασκαλία, σας ανακοινώνουμε ότι το ωράριο για την προσκόμιση των δικαιολογητικών για τις εγγραφές,  θα είναι καθημερινές από τις 8 έως τις 10:00 το πρωί μετά από ραντεβού. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το e-mail του σχολείου στη διεύθυνση

mail@10nip-rodou.dod.sch.gr

Αλλαγή ωραρίου εγγραφών

Λόγω των νέων συνθηκών και για όσο διαρκέσει η εξ αποστάσεως διδασκαλία σας ανακοινώνουμε ότι το ωράριο για τις εγγραφές θα είναι καθημερινές από τις 8 έως τις 10:00 το πρωί.

Επίσης σας ενημερώνουμε, πως μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι γονείς (βιβλιάριο υγείας και   ΑΔΥΜ), πριν την τελική υποβολή της αίτησης, απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του έτερου γονέα/κηδεμόνα με υπεύθυνη δήλωση του.