ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ σχ. έτους 2021-22

Οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας, σύμφωνα με την Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ.6/22510/Δ1 εγκύκλιο, για το σχολικό́ έτος 2021-2022 γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr)  στην υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή»   (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/)  με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, την οποία υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των νηπίων/προνηπίων για το νηπιαγωγείο που ανήκουν, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου. 

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με την χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων του taxisnet. Σε περιπτώσεις γονέων/κηδεμόνων που αδυνατούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας, η αίτηση μπορεί να γίνει με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Νηπιαγωγείο (είσοδος από την πόρτα του γραφείου όπισθεν του κτιρίου με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας)

Οι γονείς πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο αφού ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική τους αίτηση:

  1. Λογαριασμό ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο οικίας όπου φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του παιδιού (μπορούν να αναρτήσουν το σχετικό αποδεικτικό και μέσα στην πλατφόρμα κατά την αίτηση εγγραφής)
  2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (μπορεί να προσκομιστεί και αργότερα)
  4. Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή επίσημα μεταφρασμένο πιστοποιητικό γέννησης για αλλοδαπούς μαθητές.

Η εγγραφή των πρoνηπίων μας στο δεύτερο έτος του Νηπιαγωγείου γίνεται αυτεπάγγελτα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο νηπιαγωγείο μας από  1 -20 Μαρτίου και από τις 12:00 έως την 1:00 το μεσημέρι τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Διευθύνσεις που ανήκουν στο 10ο Νηπιαγωγείο Ρόδου

 Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 3229, 28-04-20 απόφαση της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου τα όρια του 10ου Νηπιαγωγείου Ρόδου καθορίζονται ως εξής:

10ο Νηπιαγωγείο Ρόδου Η σχολική του περιφέρεια περιλαμβάνει τις παρακάτω οδούς και όλες τις οδούς που περικλείονται από τις παρακάτω οδούς :

  • Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος της Στέλιου Κωτιάδη, έως την οδό Ρόδου- Λίνδου (οι μονοί αριθμοί).
  • Ρόδου –Λίνδου, από το ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, έως το πάρκο Ροδινιού (οι ζυγοί αριθμοί).
  • Στέλιου Κωτιάδη (οι μονοί αριθμοί).
  • Κων. Υδραίου, από το ύψος της οδού Στέλιου Κωτιάδη, έως την οδό Ρόδου-Λίνδου (μονοί και ζυγοί αριθμοί).