spetsiotou blog Δάσκαλε … τον ήρωά μου!

Για ένα Nintendo Wii!!

31 Οκτωβρίου 2009 από spetsiotou
· Δεν υπάρχουν σχόλια · Χωρίς κατηγορία

ninendowiist_243x191.jpg Η οικογένεια της μητέρας τριών παιδιών που πέθανε, τον Ιανουάριο του 2007, μετά από υπερβολική κατανάλωση νερού σε ένα ραδιοφωνικό διαγωνισμό αποζημιώθηκε με 10 εκατομμύρια λίρες αγγλίας. Το δικαστήριο έκρινε υπεύθυνο τον συντελεστή της εκπομπής, που παρά τις προειδοποιήσεις που είχε από ακροατές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συνέχιζε να παροτρύνει το κοινό του. Αποδείχθηκε ότι πλήθος ακροατών προειδοποίησε για τις μοιραίες συνέπειες που μπορούσε να έχει η υπερκατανάλωση νερού σε σύντομο χρόνο.
Η άτυχη μητέρα πέθανε από οξεία δηλητηρίαση στην προσπάθειά της να κερδίσει ένα Nintendo Wii , που όμως δεν κέρδισε, αφού ήρθε δεύτερη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πέθανε. Πιστεύεται δε ότι είχε πιει περίπου 7,5 λίτρα νερού.
Σύμφωνα με τους ειδικούς οξεία δηλητηρίαση από νερό μπορεί να συμβεί όταν η ισορροπία του οργανισμού διαταραχθεί από την ταχεία πρόσληψη νερού. Ο εγκέφαλος πρήζεται και δεν ρυθμίζει την αναπνοή. Οι υπεύθυνοι του ραδιοφωνικού σταθμού αντέταξαν ότι η άτυχη γυναίκα όφειλε να κατανοήσει ότι ο διαγωνισμός αφορούσε σε εγχείρημα που είχε κινδύνους. Στο διάστημα που μεσολάβησε έως τώρα δέκα από τους εργαζόμενους στον σταθμό απολύθηκαν ως υπαίτιοι, ενώ ο παρουσιαστής και ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζουν από την πολιτεία κατηγορίες για ποινικό αδίκημα.
Και όλα αυτά για ένα Nintendo Wii video game system! Κι όμως είναι δυνατόν.

πηγή: London Evening Standard.co.uk

Ετικέτες: ··

Δεν υπάρχουν σχόλια μέχρι τώρα ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση