spetsiotou blog Δάσκαλε … τον ήρωά μου!

Μαργαριτάρια από τα … Πρακτικά της Βουλής!

5 Ιουλίου 2009 από spetsiotou
· Δεν υπάρχουν σχόλια · Γενικά

ktiriohome.jpg Στη σελίδα της Βουλής τα Πρακτικά διατίθενται σε δύο μορφές: η πρώτη σε txt και  doc, για τις οποίες δηλώνεται ότι εκκρεμεί ο ορθογραφικός και συντακτικός έλεγχος και σε pdf που αποτελεί την τελική και επίσημη ηλεκτρονική έκδοση. Όμως τι σκεπτόμαστε όταν βρίσκουμε λάθη στην τελική μορφή; Αντιγράφω από το τελικό κείμενο τα ακόλουθα και κρίνετε μόνοι σας:

«Ο Βουλευτής Πέλλης κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ  κατέθεσε αναφορά με την οποία  η κ. Ιωάννα Καρακατσάνη, κάτοικος Γιαννιτσών ζητεί να της δοθούν  φορολογικά δικαιώματα ως κάτοικος παραμεθόριας περιοχής».

«Ο Βουλευτής Αχαΐας κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ  ΒΕΡΡΑΣ  κατέθεσε αναφορά με την οποία  το Αθλητικό-Νεανικό-Αγωνιστικό Σωματείο Ατόμων με αναπηρία «ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΧΑΙΑΣ» …».

«Ο Βουλευτής Πέλλης κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ  κατέθεσε αναφορά με την οποία  ο κ. Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, συνταξιούχος Ταγματάρχης εν αποστρατία …».

«Ο Βουλευτής Πέλλης κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ  κατέθεσε αναφορά με την οποία  ο κ. Φιλλίπου Αλέξανδρος ζητεί την αρχαιολογική αξιοποίηση της περιοχής Τούμπας του Αρχοντικού Γιαννιτσών».

«Ο Βουλευτής Πέλλης κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ  κατέθεσε αναφορά με την οποία  ο Σύλλογος Γονέων τριών τέκνων Επαρχίας Εδέσσης  ζητεί το χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολύτεκνοι κ.λπ»

«Ο Βουλευτής Πέλλης κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ  κατέθεσε αναφορά με την οποία  η κ. Μπαράκη Αναστασία, υπάλληλος στα ΕΛΤΑ Γιαννιτσών ζητεί να ενημερωθεί για τα ασφαλιστικά της δικαιώματα με βάσει και την αναδρομική της ασφάλιση στο ΙΚΑ».

Μήπως να εντάξουμε τους υπευθύνους στο πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας του ΥΠΕΠΘ;

Ετικέτες: ···

Δεν υπάρχουν σχόλια μέχρι τώρα ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση