spetsiotou blog Δάσκαλε … τον ήρωά μου!

Αξιολόγηση Ενηλίκων: Δ. Σολωμός Δ. Ιατρόπουλος

10 Μαΐου 2009 από spetsiotou
· Δεν υπάρχουν σχόλια · Γενικά, ιστορία της εκπαίδευσης

solwmos.jpg  Διαβάστε τα σχετικά με τον τίτλο στο άλλο ιστολόγιό μου (http://daskaletonhrwamou.blogspot.com/).  

Εξάλλου το πανελλήνιο σχολικό δίκτυο ανεκοίνωσε διακοπές της παροχής των υπηρεσιών του λόγω των πανελληνίων εξετάσεων. Ειδικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών- Προς τους Χρήστες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

Αξιότιμοι κύριοι/ες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με εντολή του ΥΠΕΠΘ κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα υπάρξει διακοπή λειτουργίας του δικτύου και των υπηρεσιών του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγράφεται εδώ ή επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://www.sch.gr/sch-portlets/postings/uploaded/temp/1241428330eksetaseis2009.pdf

Με εκτίμηση – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ”

Έτσι, κάθε φορά που δεν συναντιόμαστε εδώ, κάνετε “κλικ” στο: http://daskaletonhrwamou.blogspot.com/. Εκεί θα είμαι οπωσδήποτε. 

syros2.jpgΜια είδηση της τελευταίας στιγμής: Όπως με πληροφορούν το Συνέδριο («5ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ – Αξιοποίηση Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Διδακτική Πράξη»), που πραγματοποιείται στη Σύρο αποκάλυψε ευρήματα και ευρηματικούς δασκάλους. Μπράβο μας. Κρίμα που το έχασα λόγω βρογχίτιδας. Θα μάθω περισσότερα και θα σας ενημερώσω. Παρεπιπτόντως, θα επισημάνω ότι και στο πρόγραμμα του συνεδρίου, αλλά και πολύ συχνά βλέπω τελευταία την προθεσούλα “εξ” με “απόστροφο”. Κρατηθείτε παιδιά λίγο. Και μη μου πείτε, “εμείς δεν είμαστε φιλόλογοι, δικαιολογούνται τα λάθη μας”. Γιατί, δεν δικαιολογούνται τα λάθη σας. Την γλώσσα, που μας “έδωσαν” πατεράδες, παπούδες και δάσκαλοι, μελετητές και ζηλωτές της είμαστε υποχρεωμένοι να την γνωρίζουμε όλοι μας! Να τελειώνουμε πια με τις κρίσεις ευφυΐας, που σας πιάνουν. Για να ασχοληθούμε και με εποικοδομητικότερα θέματα. Για παράδειγμα, την απορία συναδέλφου, όταν δεν εγκρίναμε ως σύλλογος περίπατο των μαθητών μετά από “συνδικαλιστική” παν-σχολική αργία, και τρεις ημέρες πριν από την λήξη των μαθημάτων, ο οποίος είπε περίπου έτσι:  “μα κάναμε πολλές μέρες μάθημα φέτος, 143 ημέρες, σε σχέση με 120 της περασμένης χρονιάς”.  Ναι, αυτά είναι είναι τα ενδιαφέροντα, κύριοι συνάδελφοι, όταν έρχονται από νέους ανθρώπους. Αυτούς, που δυστυχώς, ανεκπαίδευτους, αφήνουμε πίσω μας να τους εκπαιδεύουν εκείνοι που καταγγέλλει στο κείμενό του ο κ. Δ. Ιατρόπουλος. Διαβάστε το, λοιπόν και τα ξαναλέμε. 

 

 

 

 

Ετικέτες: ········

Δεν υπάρχουν σχόλια μέχρι τώρα ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση