spetsiotou blog Δάσκαλε … τον ήρωά μου!

Α.Π.Θ.: Διαγωνισμός μηνυμάτων κειμένου

25 Απριλίου 2011 από spetsiotou
· Δεν υπάρχουν σχόλια · εκδηλώσεις, εκπαίδευση, ιστορία της εκπαίδευσης

Το Γραφείο Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. στο πλαίσιο των δράσεών για το Οικολογικό Πανεπιστήμιο (ΟΙΚΟ-Α.Π.Θ.) καλεί τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Α.Π.Θ. να καταθέσουν σύντομα μηνύματα κειμένου (σλόγκαν) σχετικά με τους παρακάτω άξονες:

– χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,
– εξοικονόμηση ενέργειας,
– διατήρηση παγκόσμιων φυσικών πόρων,
– μείωση της ρύπανσης από την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου,
– ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών.

Τα μηνύματα που θα διακριθούν για την πρωτοτυπία τους και θα συνοψίζουν τη δυναμική και το όραμα της δράσης, θα χρησιμοποιηθούν στις πινακίδες οι οποίες θα τοποθετηθούν στο Γραφείο Περιβάλλοντος και σε επιλεγμένα σημεία στην Πανεπιστημιούπολη, ενώ θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του Γραφείου Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ..

Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των μηνυμάτων είναι η 30η Απριλίου 2011.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, θα κληρωθεί ένα από τα επιλεγμένα μηνύματα, ο συγγραφέας του οποίου θα κερδίσει ένα ποδήλατο IDEAL TREKKING 28’’ MEGISTO.

Οι προτάσεις θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση esergi@ad.auth.gr. με την ένδειξη «για το διαγωνισμό σλόγκαν για το περιβάλλον» στο πεδίο του θέματος. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό μηνυμάτων που μπορούν να καταθέσουν οι συμμετέχοντες, ενώ στο μήνυμα θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του συμμετέχοντα καθώς και αν επιθυμεί να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό του στα σημεία που θα αναρτηθεί το μήνυμά του.

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-996820 και ηλεκτρονική διεύθυνση: esergi@ad.auth.gr

Ετικέτες: ·····

Δεν υπάρχουν σχόλια μέχρι τώρα ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση