kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Μάικλ Τζάκσον.Ο θάνατος ενός βασιλιά!

Συγγραφέας: kantonopou στις 3 Οκτωβρίου, 2009

tzakson.jpgΚηδεύτηκε επιτέλους στις 4 Σεπτεμβρίου, 10 εβδομάδες μετά τον θάνατό του στις 25 Ιουνίου, ο ονομαζόμενος βασιλιάς τής πόπ μουσικής Μάικλ Τζάκσον.

Με εκατομμύρια μέχρι τρέλας παθιασμένους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ο Τζάκσον αποτελούσε το απόλυτο ίνδαλμα των νέων και προκαλούσε καταστάσεις μανίας στις εκπληκτικές μουσικοχορευτικές εμφανίσεις του. Ήταν αναμφισβήτητα χαρισματούχος. Όταν χόρευε, σχεδόν δεν πατούσε στο έδαφος, λένε, έμοιαζε να ξεπερνάει την έλξη της βαρύτιτας, και η φωνή του ήταν ένα θαύμα.

Η μεγάλη του φήμη είχε κάπως επισκιασθεί τα τελευταlα χρόνια από τις αλλεπάλληλες επεμβάσεις που είχε κάνει στο πρόσωπό του, προκειμένου από μαύρος να φαίνεται λευκός, και κυρίως από τις δικαστικές του περιπέτειες για τις αμφιλεγόμενες σχέσεις του με τα παιδιά.

Εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων ήταν αναγκασμένος να παίρνει ισχυρά ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, για να μην αποβληθούν από τον οργανισμό του τα μοσχεύματα του προσώπου του. Θα πρέπει να υπέφερε πολύ, δεδομένου ότι έπαιρνε και ισχυρά παυσίπονα, ενώ, καθώς φαίνεται, η τροφή του ήταν ελάχιστη. Κατά τη νεκροψία στο στομάχι του βρέθηκαν μόνο φάρμακα.

Όμως η τραγωδία αυτού του άνθρώπου ήταν άλλη. Ούτε η παγκόσμια δόξα ούτε ο αμύθητος πλούτος μπορούσαν να τον ικανοποιήσουν. Η μαρτυρία της νοσοκόμας του είναι τραγική. Είπε ότι αυτός που αποτελούσε όνειρο και ίνδαλμα εκατοντάδων εκατομμυρίων νέων σε όλο τον κόσμο «ήταν πρόθυμος να πουλήσει ακόμη και την ψυχή του για λίγες ώρες γαλήνης»!

Λίγες ώρες γαλήνης! Τι τραγικό!

Πόσο άδειος είναι ο άνθρωπoς, όταν επιχειρεl να ευτυχήσει χωρίς Αυτόν, τον Χριστό, που είναι η πηγή της χαράς!

Και ποία απίστευτη τραγωδία για όσους θαυμάζουν έναν απόλυτα δυστυχισμένο άνθρωπο!

Πλούτη, απολαύσεις, δόξα .. το όνειρο τόσων ανθρώπων.Λίγες ώρες γαλήνης!

Αυτό εlναι πραγματική τραγωδία …

Περιοδικό “Ο ΣΩΤΗΡ  

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΥΠΑ  

Γέροντας Ιωσήφ και Μichael Jackson: δύο διαφορετικά πρότυπα 

ΟΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ “Μάικλ Τζάκσον “

Ο “ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ» “Μάικλ Τζάκσον”

Μηχανισμό προμήθειας φαρμάκων είχε στήσει ο Μάικλ Τζάκσον και έφθασε να παίρνει 30 Χanax σε ένα βράδυ.

Σε φέρετρο αξίας 25.000 δολαρίων, με χρυσό 14 καρατίων και βελούδινη μπλε επένδυση θα ταφεί ο Μάικλ Τζάκσον

La Toya Jackson: Ο αδερφός μου έμοιαζε σαν θεός

Αφήστε μια απάντηση