kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ανακοίνωση του Τσιακούμη Παναγιώτη Σχολ. Σύμβουλου Π.Ε 01 Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Καρδίτσας & Τρικάλων

Συγγραφέας: kantonopou στις 20 Σεπτεμβρίου, 2008

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
YΠ. ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π & Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Γραφείο Σχολικών Συμβούλων
Τσιακούμης Παναγιώτης
Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01
Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Καρδίτσας & Τρικάλων
Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 85, 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ: 22310 22965
FAX: 22310 28816

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Με την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς θέλω να σας ευχηθώ με όλη μου την καρδιά υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία δύναμη και καρποφορία στο δύσκολο λειτούργημα που επιτελείτε κοντά στα παιδιά μας.

Η άριστη σχέση που είχαμε την προηγούμενη χρονιά θα είναι το θεμέλιο της φετινής συνεργασίας μας. Σ? αυτήν θα στηριχτούμε και φέτος για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο: να συμβάλλουμε δηλαδή με όλες μας τις δυνάμεις στην προαγωγή της θρησκευτικής τους εκπαίδευσης.
Είναι κρίμα που η νέα σχολική χρονιά εξαιτίας των εγκυκλίων του ΥΠΕΠΘ σήμανε για το μάθημά μας τέτοια αναστάτωση και σύγχυση με απρόβλεπτες συνέπειες για το παρόν και το μέλλον του.

Ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια καινούρια εγκύκλιο από το ΥΠΕΠΘ με πιο ξεκάθαρη θέση όσον αφορά τη σχολική θρησκευτική αγωγή.
Εκτιμώ, αγαπητοί συνάδελφοι, πως όλοι μας διαθέτουμε τα παιδαγωγικά εκείνα εργαλεία, τα οποία αν τα χειριστούμε κατάλληλα θα κάνουμε πιο αποδοτικό, πιο πρόσφορο και πιο θελκτικό το μάθημά μας.

Θέλω να σας εκφράσω τη συμπαράστασή μου και την αμέριστη βοήθειά μου, όποτε τη χρειαστείτε, σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με το παιδευτικό σας έργο. Είναι στις άμεσες προτεραιότητες μου να σας επισκεφθώ για να συζητήσουμε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει.
Εύχομαι ο Παντοδύναμος και ο Φωτοδότης Κύριος μας να μας ενισχύσει όλους μας να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μάθημα μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, θέτοντας έτσι γερά θεμέλια για μια Ορθόδοξη Χριστιανική αγωγή στο σύγχρονο σχολείο.
 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε 01

Τσιακούμης Παναγιώτης

   

Αφήστε μια απάντηση