kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Η αντίδραση θα κορυφωθεί από το Σεπτέμβη

Συγγραφέας: kantonopou στις 24 Αυγούστου, 2008

Η μεθοδευμένη ουσιαστική κατάργηση των Θρησκευτικών είναι ένα πρωτοφανές μέτρο σε βάρος της ελεύθερης συνείδησης των εκπαιδευτικών.

Σύντομα το Υπουργείο Παιδείας αλλά και η ΟΛΜΕ ( αφού ο ιδεολογικός της χαρακτήρας την οδηγεί να αδειάσει, στη κυριολεξία, χιλιάδες συναδέλφους θεολόγους )θα βρεθούν μπροστά σε μια καταιγίδα αντιδράσεων…

Οι προτάσεις είναι :
1. Αμεση αυτοδιαγραφή όλων των Χριστιανών, πατριωτών, εκπαιδευτικών από την ΟΛΜΕ και ΔΟΕ.

2. ¨Οποιος δεν θέλει να αυτοδιαγραφεί, να ρίξει άκυρο ή λευκό στις εκλογές για τις ΕΛΜΕ ή για ΠΥΣΔΕ , ΚΥΣΔΕ κλπ. Επίσης μπορεί να ψηφίσει Χριστιανική Σ. Κ ( της Χριστιανικής Δημοκρατίας ) στο ΚΥΣΔΕ ή όπου αλλού κατεβαίνει αυτόνομα και όχι σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλες πολιτικές δυνάμεις.

3. Δημιουργία ενός κεντρώου ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ και Ορθόδοξου Χριστιανικού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ φορέα ( με τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Αναγέννησης, της Χριστιανικής Δημοκρατίας, του κόμματος Χαραλαμπίδη και κάθε άλλου πατριωτικού ή Ορθόδοξου Χριστιανικού φορέα ) για να βρουν διέξοδο ΨΗΦΟΥ στις Ευρωεκλογές όσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πατριώτες δεν καλύπτονται από τον ΛΑΟΣ.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς ( καθηγητές και δασκάλους ) να βρίσκονται σε εγρήγορση, γιατί με την έναρξη του σχολικού έτους θα υπάρξουν προσκλήσεις για συνάξεις και εκεί θα κατατεθούν όλες οι προτάσεις για μια οργανωμένη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ όλων των ελεύθερων Εκπαιδευτικών που δεν δέχονται να είναι υποχείρια στις διαθέσεις των Βρυξελλών ή άλλων εξωελλαδικών κέντρων.

Νίκος,
καθηγητής φιλόλογος

 Πηγή:http://www.antibaro.gr/index.php?&option=com_content&task=view&id=447&Itemid=88 

Αφήστε μια απάντηση