kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

ΈΞΑΡΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

Συγγραφέας: kantonopou στις 18 Φεβρουαρίου, 2009

Ανησυχία προκαλεί η έξαρση βίας στη Βρετανία, αφού δύο έφηβοι πυροβολήθηκαν στο Νίασντιν του βορειοδυτικού Λονδίνου το Σαββατοκύριακο.


Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο έφηβους σε σχέση με το διπλό πυροβολισμό ενός 19χρονου και ενός 18χρονου στο Νίασντιν. Ο 14χρονος και ο 15χρονος συνελήφθησαν σε ξεχωριστές διευθύνσεις στο γειτονικό Μπρεντ.


Τα θύματα πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν σε δρόμο στο Μπλάκμπερντ Χιλ στο Νίασντιν και μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστά νοσοκομεία του Λονδίνου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάστασή τους είναι σοβαρή αλλά σταθερή.


Τον τελευταίο μήνα οι βρετανικές αρχές καταγράφουν αύξηση και των βίαιων επεισοδίων μεταξύ γυναικείων συμμοριών. Γυναικών που πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από άλλες γυναίκες. Επιπλέον, και τα επεισόδια με μαχαίρια και όπλα μεταξύ ανηλίκων έχουν πολλαπλασιαστεί στη χώρα, προκαλώντας φόβους στις αρχές για τη νεολαία της χώρας.


Στο τελευταίο κρούσμα του περασμένου Σαββάτου, όπου πυροβολήθηκαν οι δύο νέοι, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι μια συμμορία 13χρονων εγκατέλειψε το σημείο των πυροβολισμών τρέχοντας.


Προσθέτουν, μάλιστα, ότι μπορεί το επεισόδιο να σχετιζόταν με ναρκωτικά, καθώς είναι συχνό φαινόμενο τις πολύ βραδινές ώρες.


Για την αντιμετώπιση του φαινομένου της νεανικής βίας η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ξεκίνησε την ανάρτηση αφισών που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κλιμακούμενης εγκληματικής δράσης, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες εφήβους στη βρετανική πρωτεύουσα.


Ο αρχηγός της «Σκότλαντ Γιαρντ» Ίαν Μπλερ έχει χαρακτηρίσει το επίπεδο των εγκλημάτων με μαχαίρι «απαράδεκτο», αναφέροντας ότι τα κοινά μαχαίρια της κουζίνας είναι αυτά που χρησιμοποιούνται περισσότερο.


Αποκάλυψε ότι περισσότερα από 200 άτομα συνελήφθησαν και περίπου 200 μαχαίρια κατασχέθηκαν σε περισσότερες από 4.000 αιφνιδιαστικές σωματικές έρευνες τις τελευταίες εβδομάδες, στις οποίες ανιχνευτές μετάλλων χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό αυτών που είχαν μαζί τους μαχαίρια.
Στις αφίσες που αναρτώνται αποτυπώνονται αποτρόπαιες φωτογραφίες τραυμάτων που έχουν προκληθεί από μαχαίρι.

 Πηγή http://www.apogevmatini.gr/?p=12022

Αφήστε μια απάντηση