kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Στράφηκαν σε μέντιουμ για να βρουν τον σκύλο τους!

Συγγραφέας: kantonopou στις 10 Φεβρουαρίου, 2009

Ένα ζευγάρι, στην Μεγάλη Βρετανία, αφού πήρε άδεια από την εργασία του, αγόρασε κιάλια νυκτός και προσέλαβε πιλότο τελικά κατέφυγε σε μέντιουμ με σκοπό να βρεθεί ο χαμένος σκύλος τους!

Ο κύριος Jon και κυρία Shelley Haggerwood προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν τον σκύλο τους ράτσας «bracco Italian hound», αξίας 2.000 ευρώ που χάθηκε!

 

Μάλιστα προσέλαβαν και πιλότο για να πετάξει με αεροσκάφος πάνω από την περιοχή που χάθηκε, ο Jacob, τον Ιανουάριο, καθώς κυνηγούσε ένα ελάφι!

«Είναι σαν να τον κατάπιε η γη, ήταν τόσο ενθουσιασμένος με το ελάφι που πιθανόν να έχασε τον προσανατολισμό του,» είπε ο κύριος Jon Haggerwood.

Το ζευγάρι πήρε άδεια δύο εβδομάδων άνευ αποδοχών, αγόρασε κιάλια νυκτός αξίας 300 ευρώ ενώ ξόδεψαν και αλλά 100 ευρώ σε φυλλάδια που μοίρασαν στην περιοχή.

Στην απόγνωση τους και αφού δεν εντοπίστηκε πουθενά ο Jacob στράφηκαν και σε μέντιουμ μήπως και τους βοηθήσει να τον βρουν.

«Το μέντιουμ μας είπε πως μίλησε με τον Jacob και πως είναι εντάξει. Μας είπε πως προσπαθεί να γυρίσει σπίτι από την περιπέτεια του,» πρόσθεσε ο κύριος Jon Haggerwood.

  Πηγή http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8777&pubid=2406897 

Αφήστε μια απάντηση