kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Στο πλευρό Βερέμη η Γιαννάκου

Συγγραφέας: kantonopou στις 3 Φεβρουαρίου, 2009

Την υποστήριξή της στον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ) κ. Θ.Βερέμη στη διένεξή του με τον νέο πρόεδρο του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΥΠΔΕ) κ. Γ.Μπαμπινιώτη εξέφρασε χθες η πρώην υπουργός Παιδείας κυρία Μαριέττα Γιαννάκου. Ωστόσο την ίδια ώρα ο κ. Βερέμης έθετε στη διάθεση του υπουργού Παιδείας κ. Αρ.Σπηλιωτόπουλου την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΣΥΠ, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.
Η κυρία Γιαννάκου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 δήλωσε χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο του ΕΣΥΠ: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να καταργηθεί ο κ.Βερέμης,ο οποίος είναι πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας και ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα».

Ο κ. Βερέμης επισκέφθηκε τον υπουργό Παιδείας αφενός για να του παρουσιάσει τη γνωστή πρότασή του για το εξεταστικό σύστημα, αφετέρου για να θέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάθεση του κ. Σπηλιωτόπουλου την παραίτησή του, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Βερέμης ζήτησε να μην αλλάξει ο νόμος πλαίσιο για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ και να τεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τον διάλογο.

 
Πηγή http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=253399

Αφήστε μια απάντηση