kantonopou’s blog

ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΜΕ -(ΜΕΡΟΣ 2ο)

Συγγραφέας: kantonopou στις 21 Δεκεμβρίου, 2008

Ο μηχανισμός απώθησης της αλήθειας και ο μηδενισμός της ΟΛΜΕ

Φορώντας τα γυαλιά σας κύριοι της ΟΛΜΕ, το ευαγγέλιο φαίνεται σκοταδισμός. Απ΄  την άλλη, η δεοντολογία σας για την ελευθερία της συνείδησης, θυμίζει χριστιανούς σοφούς. Αναρωτηθήκαμε μήπως είναι τα κατάλοιπα της Ορθοδοξίας στο υποσυνείδητό σας και ίσως είναι. Να η ωφέλειά σας απ΄ το μάθημα των θρησκευτικών αλλ΄ εις μάτην. Σεις πολεμάτε ισοπεδώνοντας τα πάντα, σαν τον Ηρώδη, για χάρη δήθεν της ελευθερίας της σκέψης και της εγκεφαλικής επιστήμης. Είναι κρίμα.

Τόση αναζήτηση της αλήθειας να επιστεγασθεί στο τέλος από ένα κορυφαίο ψέμα, γιατί είχε σαράκι μέσα της. Το τρελό ψέμα ότι δεν υπάρχει μια αλήθεια. Δεν υπάρχει αληθινός θεός που θάπρεπε να διδάσκονται τα παιδιά. Αυτό τι άλλο είναι παρά πηγαίος μηδενισμός;

Όταν κάποιος δεν θέλει να ξέρει (απώθηση), γιατί αλλιώς δεν προχωρούν οι στραβές του επιλογές, τότε αναγκάζεται να γεμίσει (νεύρωση) το τεράστιο κενό με τη δικτατορία των προϊόντων της άγνοιας φτάνοντας και στο διωγμό (ψύχωση) της αλήθειας εν ονόματι της αλήθειας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι συλλήβδην όλα τα ψεύδη. Μία η αλήθεια, αναρίθμητα και εγκυμονούντα αυτά.

Θυμηθείτε ιστορικά ποιοι και γιατί δίωξαν την Ορθοδοξία. Μπορείτε να βεβαιώσετε ότι δεν συγγενεύετε μαζί τους; Κατά τα άλλα, έχουμε την επιστήμη να μας παρηγορεί.

Mια επιστήμη που θα περιορίζεται στα πτώματα των γνώσεων, αποψιλωμένη στο πνευματικό και αξιολογικό της μέρος.

Τα μέρη ενός ρολογιού αξίζουν όταν δουλεύει και τα μέλη ενός σώματος όταν είναι ψυχωμένο.

Καταστροφολάγνα η αναζήτησή σου ΟΛΜΕ. Σαν τον διάολο που προσφέρει 999 αλήθειες για να εξοντώσει στο τέλος με ένα θανατηφόρο ψέμα. Κρίμα που οι αναλογίες σας δεν συμπίπτουν γιατί εσύ φαλτσάρεις συχνά πυκνά. Αγαπητοί συνάδελφοι, αν και εκλεπτυσμένοι και ευγενέστατοι κατά την έκφραση, όμως μακελεύετε την αλήθεια χάριν του δέους της απροσδιοριστίας και των όσων αυτή επιτρέπει? δηλαδή των πάντων.

Είστε διώκτες της πίστης στον Χριστό σαν υιό του θεού ενανθρωπήσαντα, γιατί θα ήταν πέρα για πέρα αδιανόητο να γράφετε αυτά που γράφετε αν τον πιστεύατε σαν θεό. Άρα είστε οι κεκαλυμμένοι συνεχιστές όλων των διωκτών του? των αρχαίων ειδωλολατρών των ρωμαίων αυτοκρατόρων, των τούρκων κατακτητών και των σταλινικών στρατοπεδαρχών και απάντων των αιρετικών.

Με τους τελευταίους μοιάζετε περισσότερο όταν γράφετε για ισότιμη μεταχείριση των διαφορετικών θρησκειών και δογμάτων. Ξέρετε, μοιάζετε μ΄ εκείνον που πεθαίνει από περιτονίτιδα και ζητάει από τον γιατρό να μην χειρουργηθεί πάση θυσία. Χειρουργείο είναι κύριοι η αλήθεια. Και όποιος δεν το αντέχει μένει ανάπηρος ή πεθαίνει.

Τα πάντα τέμνει και ανατέμνει σαν δίκοπο μαχαίρι, γιατί είναι μία και μοναδική, εγγυώμενη την υγεία. Τις αρρώστιες που είναι απειράριθμες τις καταγράφουμε για να διαφυλάξουμε την υγεία. Δεν τις διασπείρουμε. Αυτό είναι έργο τρελλών ή εγκληματιών. Σεβόμαστε τον ασθενή, όχι την ασθένειά του. Κρατάμε την υγεία για νάμαστε ενωμένοι και φυσιολογικοί. Σείς όμως της ΟΛΜΕ, αξιώνετε εξίσωση των υγιών και των ασθενών, των αληθών και των ψευδών, λειτουργώντας σαν αγροίκοι που εμποδίζουν επιστήμονες στο έργο τους, παλινδρομώντας σε σκοτεινές εποχές της συνείδησης.

Τα ξεπουλάτε όλα κύριοι της ΟΛΜΕ χάριν της αναμπουμπούλας για να κυβερνά η νεοταξική διευθετούρα. Διαιρούμεν (τεμαχισμός του σώματος της αλήθειας) ίνα βασιλεύσωμεν.

Εχθρός μας μοναδικός η μία αλήθεια. Καταργήσωμεν αυτήν διασπείροντες τους ιούς του ψεύδους. Για να φιλολογούν και θεολογούν μετ? ευτελείας κακίστης τα κοπάδια των ανθρώπων, αυτοδιαλυόμενα. Είναι νεοταξικό αυτό ή δεν είναι; Γίνεσθε κράχτες τους ή όχι; Αλλά ποία αιδώς τοις παρακρουομένοις; Θυσιάσατε ποτέ τίποτε εσείς; Μείνατε στη στείρα δεοντολογία και ηθικολογία όπως όλοι οι υποκριτές και μάλιστα διπλά υποκριτές γιατί γκρεμίζετε το άγιο, στο όνομα της αλήθειας και της δικαιοσύνης, εξαπατώντες και αυταπατώμενοι με το λέγε λέγε.

Θυμάστε ποιος είπε την κουβέντα ΄΄εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή΄΄; Καλά, είστε σοβαροί να θέλετε τους θεολόγους θρησκειολόγους; Να μην ομολογούν ότι ο Χριστός είναι Θεός; Δεν φθάνει η αντίληψή σας να καταλάβει ότι αυτό είναι προδοσία της πίστης και ομολογία αθεΐας; Στην Αγία Γραφή, που φανταζόμαστε ότι απορρίπτετε μετά βδελυγμίας, δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει σαφέστατη η θέση ότι όποιος δεν αναγνωρίζει τον Χριστό σαν θεό έχει το πνεύμα του Αντιχρίστου;

Μη μας πείτε ότι είστε χριστιανοί και κόπτεσθε για τα δικαιώματα των μη χριστιανών; Η Εκκλησία όρισε με αίμα την ταυτότητά της, υπομένοντας εν αγάπη τους διωγμούς μέχρι να την δεχθούν οι διάφοροι κρατικοί σχηματισμοί σαν θεραπευτική κιβωτό εξανθρωπισμού των υπηκόων τους. Θα σας δικαιολογούσαμε αν για Ορθοδοξία συλλαμβάνετε τα εκτρώματα του Χριστιανισμού.

Αλλά αν έχετε ακουστά, υπάρχει μια πανεπιστημιακή σχολή που λέγεται θεολογική. Αλλά εσείς με ελαφρόνοα σκεπτικά όλα τα σφάζετε και τα μαχαιρώνετε, σαν τον ρωμαίο στρατιώτη που σκότωσε τον Αρχιμήδη. Γιατί ταράσσετε τους κύκλους αφού δεν ξέρετε τη δουλειά τους;

Εξ όνυχος τον λέοντα διέκριναν ανέκαθεν. Δεν μπορεί, όσο και να σουλουπωθεί η ΟΛΜΕ, της ξεφεύγουν κορώνες νευρωτικής πολιτικής και πνευματικής σκέψης. Χρειάζεται μια ιδέα να έχει κανείς της ιστορίας και της διδασκαλίας των αγίων για να καταλάβει σε τι φασισμό οδηγεί η σκέψη της.

Γι΄ αυτό πολεμούσαν την πίστη στο Χριστό όλοι οι δυνάστες και οι κράχτες τους. Χειμαρρώδης η παραγωγή κειμένων της με βάση τον στείρο αυτόνομο ανθρωπισμό. Να το κάνω τι; Πόσοι άραγε εργάζονται γι? αυτά; Ψάχνεις να βρεις τον πυρήνα της σκέψης τους και συναντάς χάος.

Σας ένοιαξαν κύριοι της ΟΛΜΕ οι επικρίσεις που δεχθήκατε τελευταία, για όσα γράψατε για το μάθημα των θρησκευτικών; Η το σμάρι σας συσφίχθηκε περισσότερο για να προχωρήσει στον ανίερο αγώνα κατεδάφισης της χριστιανικής παιδείας των Ελλήνων; Υπολόγισε ποτέ η φασίζουσα σκέψη σας το αυτονόητο που ζητεί για τα παιδιά της το 90% τουλάχιστον των Ελλήνων για να μην πούμε το 97%; Φρίττουν τα πολλαπλά απωθημένα σας (το ισχυρότερο ο αληθινός Θεός) και θέλουν να στήσουν ψεύτικες ισορροπίες και κάλπικο όραμα για μια παιδεία και κοινωνία που θα ειρηνεύει.

Ειρηνεύουν όμως σ? αυτόν τον κόσμο μόνον τα πτώματα και οι υγιείς. Εσείς με το ισοπεδωτικό παγκοσμιοποιητικό μοντέλο σας προτιμάτε το πτώμα. Το κοινωνικό πτώμα, το εύκολα διαχειρίσιμο, που δεν έχει άμυνα αλλά ψευδαισθήσεις αντιστάσεων.

Την οσμή του αναδίδουν οι άρρωστες και κατιούσες πνευματικά κινήσεις σας. Ζείτε σ? έναν κόσμο αρνούμενοι σθεναρά τον ξενοδόχο του. Καταλάβατε ποιον εννοούμε. Απορούμε πως ενώ μιλάτε ευθαρσώς για την αλήθεια, την εντοπίζετε μόνο στα πράγματα αυτού του κόσμου. Αυτός που έφτιαξε αυτά τα πράγματα για να διέπονται από την αλήθειά τους δεν διέπεται από αλήθεια;

Πως ονομάζετε επιστημονική την θρησκειολογική μελέτη όταν αντικείμενό της δεν είναι η οντολογική αλήθεια περί θεού;

Μόνο η καταγραφή της έρευνας είναι επιστήμη και όχι το αληθινό πόρισμα; Θυμίζετε τους αρχαίους Αβδηρίτες που κατασκεύασαν μια υπέροχη βρύση χωρίς νερό και έγιναν γι? αυτό περίγελως των Αθηναίων. Καταλαβαίνετε τι σας συμβαίνει κύριοι της ΟΛΜΕ;

Ενώ μάχεσθε τα ψεύδη, γιατί θάταν τρέλα του μυαλού να μην παραδέχεσθε μια αλήθεια για το κάθε τι, συγχρόνως θέλετε στο χώρο της αλήθειας του θεού τον αχταρμά. Λέτε νάχουνε οι ορθόδοξοι θεολόγοι λιγότερες ευαισθησίες από σας;

Γιατί μπαίνετε στα χωράφια τους; Μάλλον για λόγους πονηρούς. Λέτε να είστε ευφυέστεροι των προκατόχων σας; Φαίνεσθε κύριοι όσο και αν θέλετε να πλασάρετε επιδαψιλευμένα το προσωπείο του δημοκράτη. Δεν έχετε ικμάδα ζωής.

Εμπόριο κάνετε με τις ιδέες για να σας εμπιστευθούν. Γι΄ αυτό σκοτώνετε μέσα στις ψυχές των παιδιών το θεό, πιστοί διεκπαιρεωτές των αθέων πατρώνων σας, ρίχνοντας μπόλικο ναρκωτικό στο εκπαιδευτικό σύστημα. Η άνευ ορίων υποκρισία σας βάλει έντεχνα κατά των αγίων καλυπτόμενη χυδαία και παραφρόνως πίσω από την ελάχιστη μειοψηφία ετεροδόξων και αλλοθρήσκων που δήθεν προσβάλλονται.

Από πού κι? ως πού! Φανταζόμαστε κύριοι επί εποχής Στάλιν πως θα ξεσπαθώνατε. Αλλά στην Ελλάδα του σήμερα έχετε να κάνετε τον ΄΄ιερό΄΄ σας αγώνα εκμαυλισμού των συνειδήσεων για να μην συναντά εμπόδια ο ισοπεδωτήρας που ετοιμάζουν εκείνοι που ποιος ξέρει πού στο διάολο χωμένοι είναι. Ως τότε συνεχίστε να εξαπατάτε τον κόσμο. Έχετε μαεστρία όχι μόνο στην κατασκευή μολυσματικών μεταδοτικών ιδεών, που αντικρούει μέχρι στιγμής το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, αλλά και να πλέκετε ιστό αράχνης με τον οργανωτισμό σας, τα συνέδριά σας και κυρίως τα παραληρήματά σας; Άμεσος στόχος, η απαλλαγή αυτού που σεις ονομάζετε παιδεία από όλα τα μη συγγενικά προς εσάς πολιτιστικά ερείσματα που σεις πάλι ονομάζετε επεμβάσεις για να μείνει στα χέρια σας και να την ολοκληρώσετε εσείς.

Νάτος ξεκάθαρα ο ολοκληρωτισμός σας. Να την φέρετε στα μέτρα σας σεις οι ελάχιστοι, εξοντώνοντας κάθε πολιτιστική επιλογή του λαού, και μετά να την πετσοκόψετε με την ησυχία σας σαν μαινόμενοι δήμιοί της. Γι΄ αυτό δεν επαναλαμβάνετε το αίτημά σας για χωρισμό εκκλησίας και κράτους; Σας συγκινεί καθόλου ο Ράνσιμαν όταν γράφει ότι ΄΄όσο επιβίωνε η Εκκλησία, το ελληνικό έθνος, δεν μπορούσε να πεθάνει΄΄; Τόση αχαριστία απέναντι στην ορθόδοξη εκκλησία; Η πνευματική της δύναμη που συγκράτησε την ελληνικότητα των ελλήνων με τι θα μπορούσε να παραβληθεί; Δεν έχει τίποτε να διδάξει η ανάσταση των νεκρών για το φωτισμό του γένους που ανέστησε; Την σεβάστηκαν τόσα μεγάλα αναστήματα αγωνιστών της ελευθερίας.

Τι είστε εσείς μπροστά τους; Δεν σας είδαμε να ζητάτε δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα από τον λαό. Τον ελληνικό λαό που τόσο περιφρονείτε την παράδοσή του και τις επιλογές του σαν γνήσιοι γραικύλοι. Σε τέτοιους ιστούς μη ξεχνάτε συλλαμβάνονται οι αραχνοειδείς ψυχισμοί. Και πιο ευάλωτοι ψυχισμοί είναι οι ανήμποροι για να αναπληρώσουν δύναμη. Πολύ εύκολα θα βαρβαρίσουν. Νεοβαρβαρικό πλιάτσικο κάνετε κύριοι στον Ελληνικό πολιτισμό και θα σας ακολουθήσουν.

Σας δίνουμε την αρχαιότατη συνταγή επιτυχίας. Διαφθείρετε, διαφθείρετε, διαφθείρετε. Οι συγκυρίες σας ευνοούν. Ζείτε σε παγκοσμιοποιητικό περιβάλλον, εκκολαπτικό πασών των ανομιών. Δεν σας νοιάζει η διαφθορά που εισβάλει από παντού και καήκατε για τα θρησκευτικά; Όλα τα άλλα πάνε καλά; Τόσο υποκριτές είστε; Δεν γίνεται να ξεμπλέξετε εύκολα από τον οίστρο της παράκρουσής σας και λυπούμαστε πολύ γι? αυτό. Ανακατεύετε τα άρρωστα με τα υγιή κι? αν έχετε και λίγο καλό κρασί θα ξινίσει.

Φάτε το εικοσάρικο του καθηγητή γενικεύοντας τις κρατήσεις από τους μισθούς τους για ευεργετικές δήθεν για την παιδεία επενδύσεις και ρημάξτε τον κόσμο με την ουτοπία σας και τον μηδενισμό σας. Πόσο ρωτήσατε τους θεολόγους και τις θεολογικές σχολές γι? αυτά που γράψατε για το μάθημά τους; Όσο ρωτάτε και τους άλλους συναδέλφους για τις επιλογές σας.

Προκρίνομεν εν πονηρία και φασίζομεν; Διευθυντήριο είστε κύριοι όσο κι  αν το σινιάρετε. Δεν νοιάζεστε ούτε για συναδέλφους ούτε για νόμους και συντάγματα. Τρομάξαμε με την υποστηρικτική ανακοίνωσή σας στις καταλήψεις των μαθητών. Υποστηρίζετε την παρανομία δηλαδή; Είστε δυστυχώς μέρος της διαφθοράς με το να ρίχνετε φωτιά στα εύφλεκτα.

Πηγή :http://aktines.blogspot.com/2008/12/blog-post_8762.html

Αφήστε μια απάντηση