Νέα / Ανακοινώσεις

Ευχές
Οι εκπαιδευτικοί , το Ε.Ε.Π. ,το Ε.Β.Π και οι μαθητές του Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ. σας εύχεται είς έτη πολλά και ευτυχισμένο το 2023!!!

Ο Δ/ντης οι εκπαιδευτικοί, οι Ε.Ε.Π, το Ε.Β.Π. και οι μαθητές του Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ. μετά την ολοκλήρωση της γιορτής σήμερα σας στέλνουμε τις ευχές μας!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Vasilis Georgoulas της Ecoplast που μας γλύκανε με κουραμπιέδες και μελομακάρονα!!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Σε λίγες ημέρες θα έχουμε την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.. Εύχομαι οι μέρες αυτές.. να μεταφέρουν την μαγεία τους.. σε κάθε σπιτικό.. σε όλα τα μήκη και στα πλάτη της ሃባς' και o AI Βασίλης να εκπληρώσει τις ευχές όλων μας.. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους.. υγεία πάνω απ' όλα και αγάπη."

 

Από τον Δ/ντή ,τους Καθηγητές , το Ειδικό εκπ/κό προσωπικό ,το Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό , και τους Μαθητές του Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ Κέρκυρας.

 

 

Κομποστοποίηση

Ετοιμάσαμε και την κομποστοποίηση πατέντα Δ/ντη , πραγματοποίησή καθηγητών – μαθητών ειδικότητας. Περισσότερα εδώ 

ΠΡΑΣΙΝΙ-ΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ!
Σήμερα το Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ. Κέρκυρας συμμετείχε στον καλλωπισμό του φυσικού τοπίου του νησιού με την φύτευση του παρτεριού του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη σε συνεργασία με το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας . Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την συνεργασία το τμήμα Πρασίνου και ιδιαιτέρως τον κ. Γιώργο Ζάραγκα για την στήριξη και την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας!  

Δελτίο ειδήσεων

Το σχολείο μας, στα πλαίσια προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων, αποφάσισε να δημιουργήσει και να προβάλει, σε συνεργασία με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ένα ολιγόλεπτο δελτίο ειδήσεων. Βασικοί στόχοι του προγράμματος, μεταξύ άλλων, είναι η βελτίωση του γραπτού και του προφορικού λόγου των παιδιών, η συνεργασία μέσα από ομαδική εργασία καθώς και κίνητρα για μάθηση.

Ως συντακτική ομάδα θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να προβάλουμε τα καλά νέα και τις ειδήσεις που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα.  Όποιο σχολείο επιθυμεί να ενημερώσει την κοινότητα για τις δράσεις, τις διακρίσεις, τα προβλήματα αντιμετωπίζει ή όποιο άλλο θέμα θεωρεί σημαντικό, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας αποστέλλοντας τις πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση syntaktikiee@sch.gr, ή στο τηλεφωνικά στο 2661037174.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Η Συντακτική Ομάδα


Λήξη Α’ τετραμήνου: 20.01.2022