Πάμε Ανακύκλωση “Follow green”

Έναρξη του προγράμματος ” Πάμε Ανακύκλωση” Follow green του Δ. Κεντρικής Κέρκυρας για το 2022-2023 , από το σχολείο μας.

Το εναρκτήριο λάκτισμα του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης δόθηκε σήμερα από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο από τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, παρουσία της αντιδημάρχου Παναγιώτας Τζάνε, της Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας Μαρίας Ζερβού και φυσικά μαθητών και καθηγητών του σχολείου. Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση συνεχίζεται από τον Κεντρικό Δήμο για 4η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Followgreen.

Η Δήμαρχος, απευθυνόμενη στα παιδιά, εξέφρασε τη χαρά της για το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής και τόνισε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι όρος ζωής για να μπορούμε να ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη με ποιότητα και αξιοπρέπεια.  Επεσήμανε επίσης ότι ο Δήμος θα συνεχίσει την πολυσχιδή προσπάθεια ευαισθητοποίησης όχι μόνο της σχολικής κοινότητας αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας.  (πηγήhttps://corfu.gr/enar3h-sxolikoy-marathwnioy-pame-anakyklwsh-gia-4h-synexh-xronia-apo-ton-kentriko-dhmo-m-ydraioy-h-prostasia-toy-periballontos-einai-oros-zwhs-gia-olo/)

 


Αναλυτικά εδώ