Ενημέρωση για παροχή στοιχείων επικοινωνίας

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως για την αποτελεσματική επικοινωνία και την ενημέρωσή σας για τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων έχει υποβληθεί αίτημα για την παροχή στοιχείων επικοινωνίας προς εσάς.

message 3411360 640

Με βάση σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας , η χορήγηση από τη διοίκηση του σχολείου στον σύλλογο γονέων των στοιχείων των γονέων των μαθητών/τριών είναι σύννομη, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής σας για τη διαβίβαση των δεδομένων αυτών και υπό την πρόβλεψη της ελαχιστοποίησής τους, καθώς και του περιορισμού τους στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία.

Προς επίτευξη λοιπόν της ελαχιστοποίησης των δεδομένων αυτών, σας γνωστοποιούμε πως διαβιβάστηκαν στον Σύλλογο Γονέων συγκεντρωτικές καταστάσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τμήμα, μόνο δηλαδή οι διευθύνσεις των emails  χωρίς αναφορά σε άλλα στοιχεία γονέων ή μαθητών (π.χ. ονοματεπώνυμο).

Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος/α δεν επιθυμεί αυτή τη γνωστοποίηση, παρακαλείται να ενημερώσει το σχολείο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να διαγραφεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου από τις λίστες επικοινωνίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του σχολείου σας καλούμε να στηρίξετε τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, αφού χάρη σε αυτές υλοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις στο σχολείο μας, ενώ βρίσκονται σε προγραμματισμό και εξέλιξη πολλά άλλα σχέδια που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία του σχολείου.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.