3/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Η εκπαίδευση είναι δύναμη που γιατρεύει την ψυχή.»Πλάτων

Καθαρισμός προαυλίου – παιδικής χαράς

Οκτ 20199

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προχώρησε στον καθαρισμό του χώρου της παιδικής χαράς που βρίσκεται μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Κλαδιά, φύλλα, ξύλα και διάφορα άχρηστα υλικά απομακρύνθηκαν από τον χώρο της παιδικής χαράς. Ο χώρος, πεντακάθαρος πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων και ευχόμαστε να συνεχίσει τις δράσεις του.

5η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού 2019

Οκτ 20196

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 έγιναν οι δράσεις για την Πανελλήνια Ημέρα σχολικού αθλητισμού 2019.

Για τη σημασία της ημέρας και τα μηνύματά της μίλησαν στα παιδιά οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση και προβολή βίντεο που αφορούσαν τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή. Τα παιδιά παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε εκφράζοντας τις απόψεις τους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, περνώντας το μήνυμα πως σημασία στον αθλητισμό έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.

Σχολική δράση: «Η τσάντα στο σχολείο»

Σεπ 201926Λήψη αρχείου

Πρώτο κουδούνι: Αγιασμός – δωράκια για το «Καλώς όρισες»!

Σεπ 201924

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη του διδακτικού έτους 2019-2020 από τον π. Αναστάσιο. Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Κότσαρης , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Κατσινής και οι γονείς των μαθητριών και μαθητών του σχολείου μας και του νηπιαγωγείου. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.                 

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ετοιμάσαμε μικρά και συμβολικά δωράκια για να ευχηθούμε το: «Καλώς όρισες!» στους νέους αλλά και στους παλιούς μαθητές. Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να έχουμε όλοι μας μια πραγματικά καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!                                                                                                                  

Έναρξη σχολικού έτους 2019-2020: Αγιασμός

Σεπ 201910

Σας ενημερώνουμε πως ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/9 στις 9.00 π.μ. στο χώρο του σχολείου.Σημειώνουμε πως ο αγιασμός θα γίνει μαζί με το νηπιαγωγείο. 

Καλημέρα κόσμε!

Σεπ 20199

Καλωσήρθατε στο Ιστολόγιο του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου που φιλοξενείται από το Blogs.sch.gr. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων