Πρόγραμμα ημέρας Αγιασμού & έναρξης μαθημάτων

Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα τελεστεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 8.30 π.μ.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο φορώντας μάσκες και θα συγκεντρωθούν στον χώρο της αυλής σε καθορισμένες θέσεις, όπου θα τους περιμένουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τμημάτων. Οι συνοδοί γονείς θα παραμείνουν εκτός του χώρου της αυλής.

Κατά την είσοδό τους στο χώρο της αυλής οι μαθητές θα επιδεικνύουν στους εφημερεύοντες εκπαιδευτικούς βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) ή πιστοποιητικό νόσησης, επιδεικνύοντας τη σχετική βεβαίωση από τον ΕΟΔΥ.

Μόλις ολοκληρωθεί ο  Αγιασμός, οι μαθητές θα εισέλθουν στις αίθουσες, όπου θα παραμείνουν για 10-15 λεπτά. Κατά το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των γονέων από τον Διευθυντή του σχολείου στον χώρο της αυλής.

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει από τις δύο πόρτες του προαυλίου. Οι μαθητές των τάξεων Δ,Ε,ΣΤ θα αποχωρήσουν από την πάνω πόρτα, ενώ οι μαθητές των τάξεων Α, Β, Γ από την κεντρική είσοδο της αυλής. Τελευταίοι θα αποχωρήσουν οι μαθητές της Α τάξης.

Παρακαλούμε κατά την παραμονή σας στο χώρο πέριξ του σχολείου και κατά την παραλαβή των μαθητών να τηρείτε τα μέτρα αποτροπής διασποράς του κορωνοϊού.

Την ημέρα του Αγιασμού οι μαθητές δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους τσάντες.

Για οποιοδήποτε θέμα απαιτείται συνεργασία των γονέων με εκπαιδευτικούς ή με τον Διευθυντή του σχολείου, παρακαλούμε να περιμένετε μέχρι την πλήρη αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο. Σε κάθε περίπτωση προτιμήστε την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.