Το "δεύτερο"

Μαθητικοί λογαριασμοί

Προς επιβεβαίωση της λειτουργίας των μαθητικών λογαριασμών, παρακαλούμε αποστείλετε άμεσα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της εφαρμογής webmail.sch.gr από τον λογαριασμό χρήστη του παιδιού σας στο email του σχολείου ( 2dimalive@sch.gr ). Παρακαλούμε ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:

  1. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση webmail.sch.gr
  2. Πατήστε «Νέο Μήνυμα» στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης με το πράσινο χρώμα.
  3. Στο πεδίο «Προς» πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του σχολείου 2dimalive@sch.gr
  4. Στο πεδίο «Θέμα» πληκτρολογήστε με την ακόλουθη σειρά τα εξής): ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ-ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ-ΤΜΗΜΑ

Παράδειγμα, για τον μαθητή Παπαδόπουλο Ιωάννη του Δ1 τμήματος θα γράψετε: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ-Δ1

Στο σώμα του μηνύματος μη γράψετε τίποτα. Παρακαλούμε οι πληροφορίες στο θέμα να γραφούν με αυτήν ακριβώς τη σειρά γιατί θα ταξινομηθούν αυτόματα από το πρόγραμμα αλληλογραφίας του σχολείου και κάθε μήνυμα που δεν θα έχει ως θέμα τη σειρά αυτή δεν θα ληφθεί υπόψη.

Αν δεν μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γιατί δεν θυμάστε τον κωδικό, μπορείτε να κάνετε ανάκτηση του κωδικού μέσω του email ή του κινητού τηλεφώνου του κηδεμόνα που δηλώσατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού.

Αν δεν θυμάστε το όνομα χρήστη (το όνομα του μαθητικού λογαριασμού) παρακαλούμε ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία από το προσωπικό σας email, γράφοντας στο θέμα του μηνύματος:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ -ΕΠΩΝΥΜΟ-ΟΝΟΜΑ-ΤΜΗΜΑ δηλαδή για τον παραπάνω μαθητή θα γράψετε ΠΡΟΣΒΑΣΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ-Δ1.

Θα σας απαντήσουμε στο μήνυμα ενημερώνοντάς σας για το όνομα χρήστη του λογαριασμού του παιδιού σας, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσετε στην ανάκτηση του κωδικού.

Όσοι δεν έχετε δημιουργήσει μαθητικό λογαριασμό από πέρσι (και για τους μαθητές της Α τάξης), παρακαλούμε ολοκληρώστε σύντομα τη διαδικασία.

 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons -Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανομή4.0.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση