ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΣΔ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο (20/3/2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.),  με τον οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση  στις υπηρεσίες του ΠΣΔ (https://www.sch.gr/services).

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών μαθητές του Νηπιαγωγείου μας να φροντίσουν άμεσα για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στο σύνδεσμο: https://register.sch.gr/students/

Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:

  • Οι γονείς/κηδεμόνες  θα πρέπει  να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.
  • Κατά την εγγραφή  θα ζητηθεί ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. Θα σας γνωστοποιηθεί άμεσα από το Νηπιαγωγείο μας.
  • Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail του γονέα/κηδεμόνα  και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.
  • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας  θα αποσταλλεί  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δηλώσατε με τα στοιχεία εγγραφής.
  • Παρακαλούμε η διεύθυνση του λογαριασμού που δημιουργήθηκε να κοινοποιηθεί στους εκπαιδευτικούς .

Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την διαδικασία εγγραφής των μαθητών στο ΠΣΔ μπορείτε να βρείτε εδώ:

Οδηγίες Εγγραφής  Μαθητών στο ΠΣΔ