Ενημέρωση της Γ’ τάξης από τον υποδιευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, κ. Δημήτρη Χαραλαμπίδη για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

Στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών και μαθητριών και της επιλογής δομής εκπαίδευσης μετά το γυμνάσιο, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου ενημερώθηκαν από τον υποδιευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης,  κ. Δημήτρη Χαραλαμπίδη, για τους τομείς, τις ειδικότητες και τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει η φοίτηση στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης.
Εξαιρετικά κατατοπιστική η ενημέρωση για τους τομείς της Πληροφορικής, της Διοίκησης και Οικονομίας, της Γεωπονίας,της Υγείας και ευεξίας που κέντρισε το ενδιαφέρον των μαθητών και μαθητριών.
Ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, απαντήθηκαν απορίες, δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες που δεν αναφέρθηκαν στην αρχική εισήγηση.
Ευχαριστούμε θερμά τον υποδιευθυντή, κ. Δημήτρη Χαραλαμπίδη για την παρουσία του στο σχολείο μας και για την ενημέρωση που παρείχε στα παιδιά μας.
IMG 186109435b47f55b8dc560578461958f V

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *