ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος καθηγητών του 4ου συγχαίρουν τον μαθητή της Α΄ τάξης Ζιώγα Παύλο για τη διάκρισή του στους Μαθηματικούς αγώνες “Υπατία”.
Ευχόμαστε πάντα νίκες !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 21-12-2015 και ώρα 05.00 μ.μ.- 07.00 μ.μ. για να παραλάβουν τους Ελέγχους Προόδου του Α΄ Τριμήνου των μαθητών/τριών και να ενημερωθούν από τους συναδέλφους καθηγητές για την πρόοδο και τη φοίτησή τους

 

Ο Διευθυντής

Χρήστος Τζήμκας – Δακής

Κοινωνιολόγος

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Cassini 2015

Το ΕΚΦΕ Αιγάλεω σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης  της ESA διοργανώνει για την Ελλάδα τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για το 2015 για μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης  με θέμα :

“Γίνε επιστήμονας Cassini για μια μέρα”

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός
Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης
του Κολλεγίου Ανατόλια σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ

Στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2016 το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας τον 5ο Διαγωνισμό Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος τριμελείς ομάδες μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.
Υποβολή συμμετοχών έως 20 Δεκεμβρίου 2015
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 

Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης

 ‘’Γρηγόρης Πεντζίκης’’ 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας και ο Επιστημονικός και Πολιτιστικός Σύλλογος eκπ@ιδευτικός κύκλος, έχει προκηρύξει για το έτος 2015-2016 τον 4ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης».

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
για Γυμνάσια σχολικού έτους 2015-2016

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.O™ Hellas http://wrohellas.gr/ προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής σχολικού έτους 2015-2016 αποκλειστικά για μαθητές Γυμνασίου, που θα ξεκινήσει τέλη Νοεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο 2016. Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός

Περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός ΔιαγωνισμόςΠοίησης και Διηγήματος του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών για το σχολικό έτος 2015-2016

Το  Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος, με θέμα: 

«Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς: ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι»

Περισσότερα