Οδηγίες

Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και στο πλαίσιο των ενεργειών που στοχεύουν στον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών μας για τα ακόλουθα:

  • Ενώ όλα τα παιδιά θα εξακολουθήσουν να προσέρχονται τα πρωινά χρησιμοποιώντας την κύρια είσοδο του σχολείου (επί της οδού Διγενή Ακρίτα), το μεσημέρι θα αποχωρούν από εκεί μόνον οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄. Οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων (Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄) θα αποχωρούν μέσω της καγκελόπορτας του αυλείου χώρου, η οποία βρίσκεται αντιδιαμετρικά. Παρακαλούνται οι γονείς ή οι συγγενείς που θα περιμένουν τους μαθητές να τηρούν τις ενδεικνυόμενες αποστάσεις μεταξύ τους (έτσι ώστε να αποφεύγεται ο άσκοπος συγχρωτισμός) και να φορούν μάσκες.
  • Τα γεύματα των μαθητών και των μαθητριών που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα πρέπει να είναι συσκευασμένα και θα καταναλώνονται κρύα, διότι ο φούρνος του σχολείου δεν θα χρησιμοποιείται. Επίσης, τα παιδιά του Ολοημέρου χρειάζεται να έχουν μαζί τους μία πετσέτα (την οποία θα χρησιμοποιούν ως τραπεζομάντηλο) και υγρό απολυμαντικό χεριών.

Από τη Διεύθυνση 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων