Σχετικά με την Επαναλειτουργία του Σχολείου τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι:

Τα δημοτικά σχολεία ανοίγουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 για τους μαθητές/τριες. Τα σχολεία θα ολοκληρώσουν τις διοικητικές τους εργασίες μέχρι 30 Ιουνίου.

Τα  τμήματα των τάξεων του σχολείου θα διαιρεθούν σε δύο υπο-τμήματα, τα οποία θα λειτουργούν εκ περιτροπής. Το πρώτο υπο-τμήμα θα προσέρχεται στο σχολείο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και το δεύτερο Τρίτη-Πέμπτη. Οι μαθητές/τριες θα χωριστούν αλφαβητικά και, φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη τα αδέλφια που φοιτούν σε διαφορετικές τάξεις. Για τους μαθητές/τριες που θα περιλαμβάνει το κάθε υπο-τμήμα, θα ενημερωθείτε με αποστολή μηνύματος (mail)  στις ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις.

Οι γονείς και κηδεμόνες που επιθυμούν, για σοβαρούς λόγους, να παραμείνουν τα παιδιά τους στο σπίτι, παρακαλούμε να αποστείλουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη στο mail του σχολείου (mail@21dim-ioann.ioa.sch.gr) ή να τη συμπληρώσουν στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 29-05-2020. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Την υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνουν ΜΟΝΟΝ όσοι δε θα στείλουν το/τα παιδί/ιά τους στο σχολείο το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Σχολαστικός καθαρισμός, διαφορετικά διαλείμματα και προαιρετική χρήση μάσκας: Στις αίθουσες διδασκαλίας θα υπάρχουν αντισηπτικά και αυτές θα καθαρίζονται τρεις φορές την ημέρα (δύο κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και μία μετά το πέρας αυτής). 

Τα παιδιά καλό θα είναι να έχουν μαζί τους το δικό τους αντισηπτικό υγρό ή μαντηλάκι, καθώς και  το δικό τους φαγητό και νερό, καθώς το κυλικείο δε θα λειτουργεί.

Θα πρέπει επίσης να έχουν όλα τα σχολικά τους αντικείμενα, διότι αν έχουν ξεχάσει οτιδήποτε δε θα μπορούν να δανειστούν από κάποιον συμμαθητή/τριά τους.

Τα  διαλείμματα θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες για τη μείωση του συγχρωτισμού και οι αίθουσες θα αερίζονται συνεχώς.

Η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική για εκπαιδευτικούς και μαθητές στο σχολείο. 

Ολοήμερο: Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει. 

Πρωινή προσέλευση στο Σχολείο: Το σχολείο θα ανοίγει την πόρτα από 8:00 μέχρι 08:15. Στη συνέχεια  η πόρτα θα κλείνει και κανένας/καμία δεν θα επιτρέπεται να εισέρχεται, εκτός κι αν έχει προγραμματιστεί  συνάντηση με τον Διευθυντή (2651040257).  Παρακαλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να φέρνουν τα παιδιά στην ώρα τους και να μην παρατηρούνται πρόωρες αφίξεις ή καθυστερήσεις. Οι γονείς και κηδεμόνες θα αποχαιρετούν τα παιδιά τους στην είσοδο του σχολείου και θα αποχωρούν. Τα παιδιά θα μπαίνουν μόνα τους στο σχολείο ένα-ένα, υπό την επιτήρηση των εκπαιδευτικών. Τέλος, κατά την αποχώρηση στις 13:15, παρακαλούνται οι γονείς να περιμένουν έξω από τον χώρο του σχολείου κρατώντας ασφαλείς αποστάσεις. Οι εφημερεύοντες/ουσες θα βλέπουν τον γονέα ή κηδεμόνα και θα τους παραδίδουν τα παιδιά.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα ενημερωθείτε για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα ανακύψει. Παρακαλούμε θερμά να παρακολουθείτε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και το ιστολόγιο του σχολείου για κάθε νεότερη πληροφορία.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων